سلام دوستان دست به ارزتان نزنید.یا صبر کنید بالا کامل بفروشی.یا پله پله برای فروش نه.مثل من نکنید دیشب قیمت ۱۲۰۰ مقداری فروختم دیدم داره میره بالا دوباره همین مقدار که قیمت ۱۲۰۰ فروخته بودم قیمت ۱۲۹۰ خریدم طمعه کردم فکر کردم میره بالای ۲۰۰۰ اول ۴۰درصد توی ضرر بودم حالا دیگه ۵۵ درصد دستپاچه شدم
دوستان من که بعد از ۵ ماه آخرش مجبور شدم با ضرر بفروشم و روح خودم را از این استرس و اعصاب خورد کنی راحت کنم
ترس و طمع رو مدیریت نکنی کل سرمایه رو باختی
کاره اشتباهی کردی فقط نهایتا تا ۱۰ روز دیگه نگه میداشتی
ای ولله عالی بود
پدر همه رو تو یکی در آوردی دست از سر ماهایی که ضرر کردیم وردار چیه راه به راه پیام میدی حالمون از پیامهات بهم میخوره
روزه صدبار پیام میدی با اسم تازه وارد پیام میدی که اسمت به چشم نیاد من که میفهمم با ۱۱ ماه عضویتت دیروز کم پیام دادی.من از تو حالم به هم میخوره تا حالا توهین به هیچکس نکردم جنبه ضرر نداری جمع کن برو
اینکه من جنبه دارم یا ندارم به تو ربطی نداره تو فضول نباش
همه رو بدبخت کردی با سیگنالهای خرید و فروشت , سر همه رو شیره مالیدی میگی من روستایی ام و بیسواد فکر کردی هیچ کس نفهمیده عامل صرافی هستی !!!
10 روز دیگه می خواد چی بشه جو علکی نده چه تحلیلی هست که 10روز جلو تر رو پیش بینی میکنی ![]()
بشین بشین مردم رو …نده
خودت جواب خودت میدی فکر کردی مردم نمی فهمند.دوستان یک نگاه به عضویتش کنید. میفهمید کسی جوابش نداد خودش میگه گل گفتی. تو مردم و چه فرض کردی خودت مسخره ای.چاپ کن لطفا