هشدار در مورد ریزش

سلام
دوستان عزیزم

همه‌مون دوست‌ داریم ارزی که خریدیم سود بیشتری بده و لذت بیشتری ببریم.

اما اینکه چند سنت تو دو ساعت بالا بره و بعد عرض چند دقیقه پایین بیاد
اسمش پامپ نیست.
فردا هم این اتفاق دوباره رخ می‌ده برای چند ساعت
اینکه شماها به تغیر قیمت تتر توجه نمی‌کنین تا چند سنت بالا میره رویافروشی می‌کنین برام خیلی عجیبه.

خصوصن از عزیزانی که هولدر این ارز هستن.
شماها که باید بهتر بدونین این نکته رو عزیزان من

بیت در شرایط فعلی اصلن اجازه‌ی حرکت‌های انفجاری به هیچ ارزی نمی‌ده.
با یک سرچ ساده در سایت‌های خارجی می‌تونین به میزان خرید و فروش طلا در جهان پی ببرید.
توی این بازار که دقیقن در ماه‌های پایانی دولت قبلی ترامپ بود رخ داده رجوع کنید.
اینکه ترامپ به ارز دیجیتال اهمیت می‌ده دلیل بر رشد آنی و آتشفشانی نیست.
بازار حداقل دو ریزش سنگین و متوسط خواهد داشت.

انرژی مثبت خوب هست اما همه‌چیز که انرژی مثبت نیست یا دعا و ادعیه که جبران خسارت عزیزانی که با تشویق‌های برخی شروع به خرید می‌کنن نخواهد شد.

باز هم عرض می‌کنم برای من و عزیزانی که از زیر ۵۰ سنت با این ارز همراه هستن هیچ‌چیز با‌ارزش‌تر از سود بیشتر نیست.
اما بترسید و بترسیم از اینکه ورق برگرده و زندگی دیگران و خراب‌ کرده باشیم.

پس توصیه می‌کنم دوستانی که قصد خرید دارند این چند روز را صبر کنند.
تا با خیال و آرامش بیشتر خرید کنند.

برای همه‌تون همواره بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم
خوشحالی شما خوشحالی من و بقیه دوستان هم هست.

:gem_stone::rose:

كسي فكر نكنم تا همين الان اينجا نوشته باشه از مبتدي و حرفه اي پامپي انجام شده نصيحت الكي نكنيد:rose::rose::rose:

براي خريد همه ديگه ميدونن اينجا اينقدر بايك و من و بچه هاي قديمي گفتن كه اقا وضعيت اينه تا چهارشنبه قرار اين اتفاق بيفته ديگه كامل ميدونن هر كي بياد از يه صفحه ديگه بياد از هيچي خبر نداره اول خوبه يه نگاه بندازن به متن ها

بعد در مورد بيت كوين دوست عزيز اين خبر ريپل فكر كنم در جريان نيستي كلا كاري به بيت نداره اگه دادگاه مختومه بشه بعد ٤سال بيت شده باشه ١٦هزار تاي قبلي رنج مثبت و ميزنه تو هر شرايطي اينم جهت اطلاع شما دوست عزيز پس شمام گمراه نكن دوستان و اگه اطلاعاتت كافي نيست حتي پيشخورم كرده باشه كه به نظر كن يه مقداري با اين رشد اخير كرده و ما هم انتظار باز رشد ٥٠٠٪؜درصدي نداريم نهايت ٥٠تا١٠٠٪؜كه از نظر نكنيكال كامل امادگي داره تا ٣/٥و٤نهايت٥دلار رشد كنه كه نهايت رشد روي ٥دلار ميشه ١٠٠٪؜كه خبري كه چهارسال كل دنبا منتظرش هستن فكر نكنم ارزشش كمتر از اينا باشه كه خبر etfباشه براي بعد و تمام

اگه تجديد بدن كه فكر نكنم ديگه توضيح لازم داشته باشه ١٠٠بار گفتيم شمام يه نگاه كني بد نيست ديگه همه چي واضح هست دوستان سوالاي الكي نكنيد تا چند ميره تا چند مياد بايد صبوري كنيد تا چهارشنبه امكان داره فردا بدن امكان داره اخرين روز امكان داره نده و رشد كنه وتمام