تحلیل بابک

من براي دوستمون توضيح دادم اينم براي تمان دوستان فكر كنم چندمين بار همه گفتيم بابك من و همه هولدرهاي قديمي اينجا ديگه باز من از نظر تكنيكال و از نظر اخبار مجدد توضيح دادم بخونيد
براي خريد همه ديگه ميدونن اينجا اينقدر بايك و من و بچه هاي قديمي گفتن كه اقا وضعيت اينه تا چهارشنبه قرار اين اتفاق بيفته ديگه كامل ميدونن هر كي بياد از يه صفحه ديگه بياد از هيچي خبر نداره اول خوبه يه نگاه بندازن به متن ها

بعد در مورد بيت كوين دوست عزيز اين خبر ريپل فكر كنم در جريان نيستي كلا كاري به بيت نداره اگه دادگاه مختومه بشه بعد ٤سال بيت شده باشه ١٦هزار تاي قبلي رنج مثبت و ميزنه تو هر شرايطي اينم جهت اطلاع شما دوست عزيز پس شمام گمراه نكن دوستان و اگه اطلاعاتت كافي نيست حتي پيشخورم كرده باشه كه به نظر كن يه مقداري با اين رشد اخير كرده و ما هم انتظار باز رشد ٥٠٠٪؜درصدي نداريم نهايت ٥٠تا١٠٠٪؜كه از نظر نكنيكال كامل امادگي داره تا ٣/٥و٤نهايت٥دلار رشد كنه كه نهايت رشد روي ٥دلار ميشه ١٠٠٪؜كه خبري كه چهارسال كل دنبا منتظرش هستن فكر نكنم ارزشش كمتر از اينا باشه كه خبر etfباشه براي بعد و تمام

اگه تجديد بدن كه فكر نكنم ديگه توضيح لازم داشته باشه ١٠٠بار گفتيم شمام يه نگاه كني بد نيست ديگه همه چي واضح هست دوستان سوالاي الكي نكنيد تا چند ميره تا چند مياد بايد صبوري كنيد تا چهارشنبه امكان داره فردا بدن امكان داره اخرين روز امكان داره نده و رشد كنه وتمام

اصلاح مرحله اول٢دلار هست بعدي١/٧٧كهركف كانال هست اگه از ديت بره حدضرر كوتاه مدت فعال ميشه ريزشي ميشه
تا محدوده١/٤مياد پايين اينم در صورت ارسال تجديد نظر در نظر داشته باشيد چه بخوايد چه نخوايد اگه خبر منفي بياد اصلاح خواهد داشت نه ريزش دقت داشته باشيد زير ١/٧٧بياد ميشه ريزشي در هر صورت هولدري مثل من و بابك و …اصلا هر انفاقي بيفته فروشنده نيستيم ديگه تصميم خريد با دوستان با اين شرايط منم گفتم ميخوايد همراه بشيد فقط١٠٪؜سرمايه كه رفت بالا نسوزيد اومد پايين نسوزيد تمام

لحن حرف زدنت و اصلا دوست ندارم🤧

هیچ کس از آینده خبر نداره هیچ تحلیلی هم صد درصد درست نیست بازار مالی نه کف داره نه سقف

ترجمه کن ببینیم چی نوشتی زبون بسته

طوری روند صعودی و ریزشی رو توضیح دادی انگار قیمت ریپل دست خودته بچه بیا پایین علی مارتینز خشکش میزنه نظرات تو رو بخونه