اگه کسی سه سال قبل اون ارزهای که خریده بودین نفروخته بودین الان بودجه چند برابری سالانه کشور عزیز مون رو در کیف پولتون داشتین فقط سه سال پیش . واین حرف رو سه سال بعد باز میگیم ایکاش فقط میخریدیم . دوستان سرمایه داری سه تا مانند ارزهای xrp . Doge . اتریوم و یا ارزهای مثل اینا کم نیست بخرید برید پی کارتون یسال دیگه دو سال دیگه برید پی زنگیتون . و اگر تریدر هستین هم هولد کنید هم با تزریق سرمایه کم قشنگ ترید کنید تا خرج رومره تون رو بدست بیارید چون هر روز نوسانهست .خود بیت از صبح تا حالا چند بار رفته بالا اومده پایین اگه جمعاحساب کنیدبالای ۱۱۰ میشه و تو اسپات هم متونی استاپ بزارید هر چقد پایین بیاد بزار بیاد سیو سود کنید و دوباره شروع کنید
چرا الکی امید واهی میدی خیلی از ارزاهایی که سه سال پیش خریدیم هنوز به قیمت اون موقع اش هم نرسیده با توجه با قیمت فعلی دلار لازم نیست برا هر چیزی اینقدر جو بدی
سه سال پیش که شما میگید کاردانورا من ۲/۵دلار خریدم تا الان هم تو ضرر هستم و خیلی از ارزهای دیگه
آفرین گرگ وال استریت. اگه ۱۰۰ دلار icp اون موقع خریده بودی الان شده بود ۲ دلار. دوج شده بود ۵۰ دلار.کاردانو حدود ۴۰ دلار. میرید یه ارز رشد کرده رو نگاه میکنید و خیال بافیا شروع میشه. یه سری از ارزهارو تا ما به خودمون بیایم پامپ میکردن و نمیشد خرید و کسی هم فکرشو نمیکرد. جز مغزهای کریپتو که همه اینجا جمعن کی فکرشو میکرد پپه تا اینجا رشد کنه؟
سه سال پیش کادنا به ۲۸ دلار رسید؛ الان ۸۰ سنت تشریف داره؛ چند سال نوری باید صبر کرد تا از ۸۰ سنت به ۲۸ دلار برسه!!!
کلا پرت هستی هر ارزی ۳ سال پیش خریده بودی الان ۸۰ درصد ضرر کرده بودی
البته بجز چند ارز اول
ببین کسی گوش نمیکنه من دوج ۱۷۰۰ رو دیدم تقریبا یک سال کمی بیشتر یا کمتر کو گوش شنوا الان کجا هست فقط آیت حرف سما رو تایید نه یقین دارم هولد ۲۰ برابر شده دوج