من تا الان فک میکردم که هرکسی میتونه فقط یک حساب داشته باشه وگرنه میفهمن و احرازشو قبول نمیکنن،ولی الان داخل کوین مارکت یه کامنتی رو دید ک نشون میداد میتونی چنتا حساب داشته باشی و با یک چهره هم احراز کنی و قبول هم بشی پس این کی وای سی چرتی بیش نیس،یه چیزی زیر سرشونه،خدایا خودت فقط
چرت نگو امکانش نیس چون من امتحان کردم شک داری امتحان کن
درود دوست محترم ، من خودم شخصا با توجه به اینکه دو خط جداگانه و دوتا گوشی مختلف داشتم موفق نشدم خیلی هم تلاش کردم ، در نهایت پیامی از طریق شبکه پای نتورک مبنی بر اینکه این چهره و مشخصات قبلا به جمع پایونرها اضافه شده است را دریافت کردم ، !
حالا حضرتعالی منظورتون از این کامنت چیست و چرا تصمیم به منفی گرایی و اشاعه انرژی منفی گرفته اید امریست سوا از واقعیت ، توصیه میکنم وقت گرانبهای خودتون را اینجا به هدر ندهید ، بهتر است به مسائل مهم زندگیتون بپردازید ، موفق باشید .
عقل کل، کی وای سی با قویترین هوش مصنوعی انجام میشه غیر ممکنه هر شخص بتونه دوبار احراز کنه، نمیخاد سم پاشی کنی
من ک از خدامه ولی من عکس احراز طرفو دیدم حالا شاید واقعی نباشه ک امید وارم نباشه،خودم نزدیک۶هزارتا دارم واز خدامه یه پول تپل بهم بده ولی براش برنامه ریزی نمیکنم ک ضد خال بخورم
دوست عزیز عرض کردم امکان نداره یک شخص بتونه با مشخصات واقعی و تصویر واقعی صاحب ۲ اکانت باشه ، احتمالا اون موردی که شما میفرمایید خودم دیدم یک اکانت روی ۲ گوشی بوده است ، بله شما هم میتوانید اکانت خودتون را روی ۲ یا چند تا گوشی داشته باشید ، در واقع همان یک اکانت است دقیقا با همان مشخصات ، امیدوارم متوجه شده باشید