زمانی که ما به عنوان تازه وارد به این بازار اومدیم بازار روند صعودی داشت و ماهم روزای اول سود خوبی میکردیم وطمع کردیم و کل پس انداز مون رو که حدود ۲۰۰ملیون بود وارد بازار کردیم بعد که روند بازار عوض شد همینطور ضرر پشت ضرر و وقتی کامنتها رو میخوندیم که یکسری افراد میگفتن بیت میاد تا ۹۰۰۰ و ۷۰۰۰ و ماهم از ترس با کلی ضرر خارج میشدیم .خلاصه بگم اون موقع بیت پونصد ملیونی و اتریوم سی ملیونی و دوج دویست تومنی و بعدا جلوتر شیبا و فلوکی و گراف و … رو همه رو با اون قیمتها یی که الان خاطره شدن از دست دادیم چون صبر نداشتیم چون خیلیا میگفتن نابود میشه وخیلی از این پیامهای نا امید کننده و تو این پنج شش سال به خاطر نداشتن صبر کلی ضرر داشتیم و یا باسود کم خروج میزدیم . قیمتها از اون موقع بالای ده بیست و بعضی ارزها صد برابر هم شده .
همینجا یکسری بچه هستند که فقط کارشون ناامیدکردن بقیه وزدن حرفهای مایوس کننده وبی پایه واساس وفکرنمیکنندیکسری که تازه کارند چقدر زندگیشون ضربه میخوره باهمین حرفها.آقامرتضی بنده هم مثل شما ۶سالی میشه تویه بازارم ودقیقا تجربه تلخ شماروتویه۲سال اول داشتم.آقایون عزیزی که همش نق میزنیدوناامیدمیکنیددیگران رواینکارتون بیشترازاونی که فکرکنیدمال بچه های تازه کارونابودمیکنه
دقیقا منم همینجور شدم
صبر کرده بودم الان کلی پول داشتم😥
اون موقع دوج وشیبا و فلوکی و چنتا از همین ارزها که الان قیمتشون چند ده برابره رو هم میگفتن شت کوینه نابود میشه ولی الان…
دست به دلم نزار که خونه، یه روزی ۳ تا بیت کوین خریدم ۲۱۰ میلیون، اگر نگه اش می داشتم حالا سری تو سرا داشتم!!!