پیش‌بینی آینده بیبی دوج

سیگنال خرید نیست
فقط احتمال خودمه… شخصا پیش بینی من راجب این ارز برای سه ماه اینده که در طول این سه ماه حذف یک صفر صدر صد و حتمی است… و اگر ذر خوشبینانه ترین حالت هم به اینده نگاه کنیم… با اومدن ترمپ… خاتمه جنگ اسرایل و حماس و خاتمه جنگ روسیه و امریکا و شروع الت سیزن قوی… دو صفراز قیمتش حذف خواهد شد و به قیمت احتمالی 0/00000017 خواهد رسید
به شرطی که هیچ اتفاقی خاصی در اینده در بازارهای مالی جهان اتفاق نیفته
ارزش بازار بی بی دوج به پنجاه میلیارد دلار خواهد رسید
و میزان معامله روزانه اش به 25 تا 45 میلیارد دلار خواهد رسید
و شاید شگفتی میم کوینها در سال 2025 باشه
و در لیست 10 ارز برتر بازار قرار بگیرد
دوستان این پیش بیتی من در اینده نزدیک برای این ارزه
امیدوارم اتفاق بیفته و دل همه دوستان شاد بشه
با تشکر

۱۰ ارز برتر !!!
ارزش بازار ۵۰ میلیاردی!!! با این وضع خراب بیبی‌دوج، حتی بعیده ۵ میلیارد رو ببینه.
به قول معروف، جدی می‌فرمایید !!!
حتی شیبا هم دیگه ناک‌اوت شده؛
آقا خوش‌بینی چیز خوبیه؛ ولی اینایی شما گفتی دیگه آرزوئه نه خوش‌بینی!!!
این یک سال اخیر نشون داده که بازار مم کوینا مثل بازار ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ عجیب غریب بالا نمیره !!!

امیدوارم همه اینا که گفتی اتفاق بیفته و دل همه هولدراش شاد بشه
ولی یه سری عدد و رقم هست که وقتی بهشون نگاه میکنی باعث میشه که مثل شما خوشبین نباشیم
مثلا 40/6 کواد سکه قفل شده ای که دست تیمش هست و مطمئن باشید تا همشو آزاد نکنن بیخیال نمیشن
بر فرض محال که اون 162 کواد سکه در گردشی که داره که اکثرش هم در اختیار بایننس و نهنگا ست 80 درصدش با یه توکن سوزی خفن سوخته بشه ولی باز نمیتونه پامپ کنه چون از اون 40 کواد قفل شد مدام توسط تیمش سکه آزاد میشه و جلوی پامپ میگیره

به شما حق میدم اینجوری تصور کتید دقیقا منم چهار سال پیش راجب شیبا این دیدگاه رو داشتم واصلا یک ریال هم سرمايه گذاری نکردم روش.. ولی بعدا که تو باینس لیست شد چهار صفر از قیمتش حذف شد و به ارز پنجم بازار رسید.. همه رو شگفت زده کرد کمتر کسی باور می کرد چنین اتفاقی بیفته. ولی افتاد و خیلی رو هن به معنای واقعی پولدار کرد… خلاصه حرفههای من اینه اینجا دنیای مجازی هستش با دنیای واقعی فرق می کنه.. هر چیزی امکان پذیره که خارج از درک و شعور و منطق علمیه… اصلا قابل تصور نیست… باور کردنی نیست ولی امکان داره اتفاق بیفته… من هم که این پیش بینی رو برای بی بی کردم بر اساس تجربه چندین ساله خودمه تو این بازار… شواهد نشون میده ارز بی بی دوج ارز پر طرفداریه و در چندین صرافی معابر جهانی خرید و فروش میشه… ارزش معاملاتی بالای داره.. و با لیست شدن در صرافی ها بیشتر مثه کراکن کوین بیس و رابین هود… و احتمال توکن سوزی گسترده و هجوم نهنگهای میلیون دلاری… نوید آینده روشنی برای این ارز است… فقط باید صبر کرد و منتظر موند
من خودم شخصا مطمن هستم روزی میرسه خیلی هارو ثروتمتد می کنه…
خالا در اینده دور باشه یا نزدیک
به امید رسیدن به چنین روزی برای همه دوستان
با تشکر

درست میگی ولی اون شیبا بود کسی نمیشناختش و شاید عده های کمی شیبا رو داشتن و هولد میکردن این بیبی همه دارن هرجا میری حرف از بیبی میزنن که ارز فلان خوبیه بخرید مثل شیبا میشه نه شما سخت در اشتباهین ارزی که از الان شناخته بشه رو نهنگا نمیان سراغش بیبی زمانی رشد می‌کنه که عده ای کمی از آدما داشته باشنش و تو سیصد چهارصد میلیون سود قانع شن بفروشن برن پی زندگیشون بیبی دوج فقط میتونه رو چند صرافی ها لیست شه بره بالا بیاد پایین خبرای خوبی واسش بیاد هی هفتاد درصد پامپ کنه دوباره چهل درصد بخاد بیاد پایین هی یه خبر جدیدتر سالها بگزره تا یک صفر دو صفر بیندازه ولی الان ما چهار سال منتظریم هیچ که هیچ این ارز رو باید بیست دلار بخری به بزاری تو کیف پول تراس ولتت که حداقل حداقل حداقل هشت سال دیگه بره چهار سال سپری شد هشت سال دیگم سپری شه تا به رشد آنچناچیی داشته باشه حالا با شانس داشته باشی میره بالا شاید هم زود هم رفت و زمان میخوادد صبر عیوب میخواد اگر نابود نشه شانس بیاری رشد کنه همون بیست دلارد تو پنج ماه شش سال شش سال میتونه برسه به دو هزار دلار سه هزار دلار همین

سلام.رضاجون خسته شدی بزن بغل ماردشیم تواین بازارصبرجواب میده.نه تحلیل…صبروسیله ایه که حرکت نمیکنه اما مصوبه هدفم میرسونه
اونایی که صبرندارن بایدخارج بشن وگرنه دیونه میشن همه روبه بادیدن بعدش سکته میکنن