دوستان من نگران اسکم شدن این ارز هستم . چجوری مطمئن بشم تا سالهای آینده نگه داشته باشم و مدام اضافه کنم بهش ؟ چون پول ماشینمو آوردم اینجا تقریبا در ایکس
صددرصد اشتباه کردی
سلام نمیگماشتباه کردی.
ولی بنظرت خودت کار درستی کردی یا نه .
وسیله ای که استفاده میکردی فروختی اگه استفاده نمیکردی حرفی نبود.
این بازار ریسکه یا پولت چند برابر میشه یا میمونه رو همین قیمت یا پودر میشه.
اگه عین خیالت نیست نگران نمیشی و استرس نمیگیری کار خوبی کردی ولی اگه وای بدبخت شدم پولم نابود شد بگی کار اشتباهی کردی
سلام داداش ته دلتوخالی نمیکنم ولی بایداینقدرصبورباشی ک بتونی حزمش کنی وقتی اومدپایین ولی شایدهم یه دفعه ورق برگرده چندبرابربشه
اگه راست میگی که خیلی خیلی اشتباه کردی تو باهمون ماشین میتونستی پول دربیاری به استرس و اعصاب خوردیش نمییزرید به نظر من پولاتو بکش بیرون کاش قبلش با مشورت روی ارزی سرمایه میزاشتی متاسفم خیلی متاسفم برات اونم پولتو آوردی روی شت کوین انگشتی تلگرام خیلی خوبی تو
پولی که لازم داری یا ضروری اصلا اصلا اصلا نباید بیاری رو بازار رو چند خریدی ایکسو؟
داداش پول ماشین رو روی شت کویین نیار روی ارز دوج کویین بزارش که صد درصد خیالت راحته تا تألیف ترامپ منفجره
اسم کاربری ایشون شمیم نوشته،،بعد همه تو پاسخ زدن داداش:man_facepalming:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو یکی از اهداف نهنگ ها بودی که هی میخریدن میبردنش بالا و وسوسه میکردن ملت رو که اینجا داره سود میده هرچی دارید بیارید. به قیمت هدفشون که رسیدن شروع کردن به خورد خورد فروختن و جاشونو دادن به مردم طمع کار.
اینجا فقط نهنگ ها سرمایشون زیاد میشه و اونی که شانسش بزنه قبل نهنگ بخره
ولت هایی که موجودیشون ببینی میشه باهاش یه منطقه از تهرانو خرید
کوچکترینش ده میلیارد دلار توشه
آدم تا ریسک نکنه به جای خوب نمیرسه…صبر کنی نتیجه میده اگه صبر نداری اشتباه کردی..