حدودا ساعت ۲.۵ شب بازارهای آمریکا باز میشه صبح که بلند شدی ببین چه فشار فروشی ایجاد شده آتش سوزی خیلی تاثیر گذاشته فکر می کنم ظرف چند ساعت ۹۱رو ببینه البته می دونم که خیلیها دوست ندارن ولی از واقعیت نمیشه گذشت آمریکا بد جوری داره گرفتار میشه و تاثیرش در بازارهای مالی خودش رو نشون می ده
بازارهای شرق آسیا که سه و نیم ساعت از ما جلوترند، اون موقع باز میشن نه بازارهای آمریکا. ساعت آمریکا هشت و ساعت و نیم از ما عقبتره و باز شدن بازار اونا هم میشه ۴ یا ۴ و نیم عصر ما. فعلاً هم نگفتن که لنگ پولیم و همین فردا بازسازی میکنیم. بعدشم کسی یا شرکتی بخواد بیتکوینشو بفروشه، یه موبایل دم دست دارند که در مواقع ضروری بفروشند؛ نه اینکه منتظر باشند تا صبح دوشنبه کرکرهها رو بزنند بالا
بازار آمریکا ساعت ۵ونیم عصر باز میشه
درود.تا چند ادامه داره؟؟
ای خدا … استاد جانم خدمتت عارضم سشن های معاملات رو ی نگاه بنداز بفهمی ساعت کار بازارا چیه … بچه ها اینا اساتید این صفحه هستنا … مواظب پولتون باشید
قربون شکلت بازارمگه فقط کریپتو هست
بازاربورس جهانی و فارکس دوشنبه ساعت ۲:۳۰ نصفه شب باز میشه تا ۱۲:۳۰شنبه به وقت تهران پسر گل ضمنا من استاد نیستم خیلی هم چیزی بلد نیستم بی خود هم جو نده مردم خودشون عقل دارن
از خدامه بیاد تا ۷۰ باید با مدیریت بیا این بازار بره پایین که خیلی حال میده کی رازی نیست ارزون بخره
افراد عادی مثل من وشما با موبایل بیت کوینشون رو می فروشن شرکتهای بزرگ هم با موبایل معامله می کنند ؟ خیلی باحالی
فکر کن و حرف بزن دیگرون رو درگیر چرندیات خودت نکن