حمایت‌ها و دامیننس: فرصت‌های هولد

حمایت بعدی ۴.۵هست که اگر از دست بره احتمال اصلاح تا ۴.۳ هست
فعلا یک چشمتون ب دامیننس بیت باشه یکی دیگه به دامیننس تتر
این فرصت هارو از دست ندین دوستانی که قصد هولد بالای یکی دوسال دارید

سلام جناب سویی بگفته عزیزان اصلاح داره خیلی بالا آمده وهمچنین تا زمانی بیت حرکت رو جلو نکنه اجازه نمی‌دهد بهیچ ارزی برود بالا و همانطور آن عزیز فرمودن بیت کوین رو85 هزار دلار خیلی ثبت سفارش داره بیاد رو این عدد فوق تمام ارزها ریزش می‌کنند مردم با اعداد رویای هوای نکنید بعضی تازه آمدن تو این بازار هیچ گونه اطلاعاتی ندارن میان نظرشما می‌خوانند و بعد ضرر می‌کنند هرکسی بحرف شما ضرر بکنه بعدها تبعات داره براتون مدیونی اگر مسلمان هستید دیگر با خود

سلام ماشالله خیلی بلدی یزره اسپند دود کن واقعا عجب چیزی گفتی تا الان کجا بودی دادا خیلی دیر آمدی حرف نداره تحلیل هات دادا ادامه بده خیلی بلد کاری تتر نمیدونستیم دامیننس دارا باریک خیلی معلوم ازت آدم بحالت هستی ادامه بده من یکی دادا طرفدارتم کل به چه ها دادا دیشب زیر پل خواجو چقدر شادمان کردی دمت گرم دادا

دوست عزیز ممنون از توضیحات جنابعالی الان میشه بفرمایید کدوم عدد رویایی رو من گفتم

سلام آقای محترم بروید تحلیل‌های آخر نینجا رو مطالعه بفرماید بعد تحلیل بزارید آدرس اشتباه ندید بحث نقطه حمایتی دیگه نیست بحث الان خود ریزش بیت کوین واین آتش سوزی جدید و بماند مسائل سیاسی وجنگ های منطقه ای اوکراین ه اسرائیل