اگر منی گ گفتم به این ارز وارد شید سه سال تجربه ی ضرر بازار دارم میدونم کجا بخرم کجا بفروشم، اما اگر شمایی ک با نظرات مثبت دیگران وارد میشی باید در کمترین حالت بدونی هر ارزی یه پتانسیل رشد داره، این ارز از وقتی ک لیست شده ثابت کرده ک با صعود بیت کوین رو دست نداره، نکته ی جالب اینجاست شما ارزو خریدی میخوای دو روزه بهت سود بده؟ اونم چی تو روند نزولی بازار و خود ارز،، این بازار مختص به افراد صبوره، اگه فکرمیکنی الان خریدی دو ساعت دیگه سود کردی تمام؟ خب سخت در اشتباهی، اینطوری نه سرمایه برات باقی میمونه نه اعصاب ک در هرصورت باخت دادی، صبور باش، ارز کف قیمتشو دیده در حال رنجه برای رشد.
دو ماه پیش خیلی هیجانی وارد ارز ایلان ماسک شدم و متوجه شدم حتی از کف هم بعد گذر دو روز بدرد نمیخوره با ضرر خروج زدم و اعلام خروج دادم همه گفتن نظر منفی میدی الان ببین از اون روز رشدی کرده یا نه، هیچ پوچ، بجاش داخل این ارز کلی سود کردم، الان هم شما اگر تو این کف حتی قیمت بالاتر هم ورود کردی باید کلاهتو بندازی بالا ک متوسط چند روزه این ارز با بیت پرواز میکنه، من نمیدونم شما نگران چی هستید، اگر ضرر میکنی از ضررت درس بگیر، وگرنه رو هر ارزی بری برات همین آشه همین کاسه.
شما اومدی تو این بازار بمونی دیگه؟ اگه هدفت موندنه از این ضرر ها زیاد داری برای یادگیری اگر قصد داری یکبار سود بگیری خروج کامل بزنی از بازار صبور باش سودتم میگیری.
اما اگر میخوای بازار کارتو داشته باشی باید بگم برادر من، من خون دل ها خوردم چندسال تا تونستم معامله کردنو یاد بگیرم.
اگر هدفت کار باشه تو بازار ضرر برات ناراحتی نمیاره درس میشه ک رو معامله بعدی تکرار نکنی.
موفق باشید:green_heart:![]()
اگهمنظورت منم عزیزدل من روی صحبتم با کسانی هست بدون هیچ تحلیلی اومدن ورود و خروج رو میگن فقط مختص این ارز رو نمیگم هنه جا هستن کسی که میگه بخرید نمیاد وسط کانال ریزشی پیشنهاد خرید بده نقطه ورود و خروج مشخص میکنه
من این ارز رو گرفتم و مطمئنم به لطف خدا با ضرر بازار رو ترک نمیکنم فقط میگم هرکس حرف میزنه اول هیجانات خودش رو کنترل کنه بعد منطقی و با استدلال بگه
نه عزیزم بنده مساعر یک روزه بازار نیستم خودم این ارز رو زیر نظر داشتم که اومدم کمی هم تحلیل های دوستان رو بخونم
روی ۱.۲۴ ورود زدم به امید خدا ۱.۷ خروج میدم البته اگه براوخروجپیشنهاد بهتری دارید با منطق ممنون میشم بگید
میرسه داداش نگران نباش، ارز حرف نداره