سلام و وقت بخیر به همه دوستان. کامنتهارو مخونم نظرات نظرات جالب و متنوعی هست مشخصه که اهداف هرفردی نقطه نظرشخصی افراد با هم متفاوت هست همین تفاوت باعث میشه در اینده یکی ثروتمند و خدا ناخوئاسته یکی متضرر میشه. و اما نظر من زمانی که من با این ارز اشنا بود حدود 1.5 سال پیش حدود 9 تا صفر 1 بود خودم در حد 1000 دلار خریدم بهش ایمان داشتم و میدونستم بالا میره. من زود فروختمش تا اومد 9 تا صفر 15. به بچه ها پیشمهاد دادم که این ارزو همون وقت بخرن و خریدن خدارو شکر تو سود هستن حتی اگه الانم نفروخته باشن چون حوالی 9 صفر 12 بهشون پیشنهاد داده بودم. و من الان متاسفانه این ارزو ندارم و گرنه خیلی ازش سود کرده بودم تا حالا. مخلص کلام این ارز ارز هوش مصنوعی و جزو ای ای هاست با توجه به رشد چشمگیر هوش مصنوعی در چند سال اخیر انتظار میره این ارز واقعا رشد خوبی داشته باشه در اینده با توجه به اینکه مارکت کپش هم پایینه. من خودم اگه نگه داشته بودم دوستان این تا 9 صفر 9 رفت در حالیکه من در 9 صفر 1 خریده بودم ولی عجله کردم. منظورم اینه اشتباه منو شما تکرار نکنید. الان تو کف ثانویه هست. کف اولیه که حدود 9 صفر 9 بوده اون زمان کف ثانویه تو حدود 9 صفر 2 هست که نزدیکشه الان پس تردید نکنید که این ارز حالا شما بگید چند ماه دیگه ممکنه دوباره به نزدیک 90 بره و بالاتر خودتون فکر کنید خودتون تصمیم بگیرید چون کسی که سود یا ضرر مکینه خودتون هستید. ولی ارز اینده داری شک ندارم مگر اینکه کل کریپتو نابود بشه در این صورت ایننم نابود میشه. موفق و سربلند باشید دوستان
یعنی این ارز هیچوقت از ۹ صفر دل نمیکنه ، ای بابا انتظار کم کردن ۳ صفر ازش داشتم
بیاد برسه قیمتی که گفتی تازه به پولمون میرسیم به قول آقا پدرام ما منتظر هستیم ۳ صفر کم کنه اگه نکنه که خیلی باخت دادیم