اصلاح قیمت بیت کوین و دامیننس

بیت کوین در حال اصلاح قیمت هست اما دامیننس در حال افزایش و این خبر از ریزش میده
اما کسایی که از قبل خریدین یا تو اوج خرید کردین از ترس ضرر نفروشید
سویی برمیگرده و خوبم برمیگرده

دوست عزیز هیچ بنی بشری نمیدونه قیمت کدوم طرفی قراره بره اینا همه حدس و گمان هست جنگ بین فروشنده و خریدار هست با چندتا کندل و خط کشیدن نمیشه پیشگویی کرد اینم یه نوع ماتریکس هست که مردم دنیا رو درگیر کرده فقط ده درصد پولدار میشن ۹۰درصد میبازن اون ده درصدم کسانی هستن که میخرن و فقط صبر میکنن و به هیچ حاشیه ای نمیپردازن

افرین دوست عزیز خسته نباشی
یک هفته قبل تو سقف قیمت همین کامنت رو گذاشتم و اعلام کردم تا ۴.۳ ریزش متصور هست
و اعلام کردم هیچکس از یک ثانیه بعد خبر نداره
خب اما خنگ هم نیستیم ماهم کاری ک همون ۱۰ درصدی که شما گفتین می‌کنند گفتیم بکنن
گفتیم شمایی ک خریدین فقط هولد کنید🫡

سلام جواد عزیز
تا جایی که یاد دارم شما همان دوستی هستی که در دو دفعه قبل موقعی که بازار ریزشی بود از روی طمع خرید نزدی و موقعی که قیمت اومد بالای پنج دلار اومدی نوشتی با حرف این و اون پیش نرید و فلان و بمان و کلی تیکه بار ما کردی…
دوست عزیز با توجه به متنی که نوشتی ادم بسیااار با تحربه ای هستی و فکر نمیکنم نیاز به نظر یا تحلیل کسی داشته باشی پس لطفا با تصمیم خودت برو جلو و الان در حال حاضر قیمت همونجایی هست که به قول خودت با حرف امثال من خرید نزدی و جا موندی پس کار خودتو بکن که فردا سویی پامپ کرد نیای باز کامنت بذاری که با حرف اینایی که تایپ میکنند جا موندی و حسرت بخوری
در ضمن اینجا کسی به امثال شما بدهکار نیست و بابت این سیگنالها هم هزینه پرداخت نکردی

سلام آقای محترم شما نظرتان محترم برای خودتون باشه اگر دیگران نظر میدن بلد و خبره این کار هستن من چیز بنده نمیگم دوست خودتون با خط فارسی قشنگ نوشته (آقا محمد نیامده نقطه ورد میدی )ما که ننوشتیم واز طرز ادبیات و برخورد کردناتون داری باهم میجنگی اگر حرف وتحلیل شماهم بدرد بخوره چرا استفاده نکنیم ولی این طور که بخوای گارد بگیری خودتو اذیت میکنی بنده طرف دار حرف حسابم بفرماید یه جا نوشتی حواستون به دامیننس تتر باشه یعنی چه پس اول آدم آستانه صبرشو بالا میبره وانتقاد پذیر باشه خودتون ملاحضه کنید از موقعی که آمدی حرفتون با اکثر ا قهری بوده

حرف قشنگی زدی صبر و بدور ار حاشیه :ok_hand:

دوست عزیزی ک میگی دامیننس تتر یعنی چی ممنون رفتار قهرآمیز منو بهم گوشزد کردی خیلی ممنونم ازت بلاخره ما خالی از عیب نقص نیستیم از انتقاد دوستانه شما نهایت تشکر رو دارم
اما دامیننس تتر یعنی چی
یعنی این که آیا اگر دامیننس بیت ریزشی میشه اگر دامیننس تتر افزایشی بشه سرمایه داره میره سمت تتر و سمت آلت ها نمیاد کما اینکه امروز با این که دامیننس بیت افزایشی بود دامیننس تتر از ۴.۲۰ تا ۴.۳۳ افزایش یافت که نشان از خروج سرمایه از آلت ها بسمت تتر هست و تا زمانی که عکس این اتفاق نیفته شاهد رشد چندانی در آلت کوین ها نخواهیم بود
این نظر من هست
ممنون از شما مجدد

سلام آقا فرشاد خوبی
به نظرت ۴.۳ پایین تر میره ؟؟

سلام بر شما دوست عزیز فعلا روی ۴.۳ خوب حمایت شده اما با ریزش بیشتر بیت کوین حتما این نقطه حمایت هم شکسته میشود

سلام ببخشید تو صرافی kukoin یه مقداری ftm چی میشه بهذنظرتون

بله وایسا ضرر ۱۰ بشه ۲۰ یا ۳۰ بعد خاک رو بریز تو سرخکدت این چه حرفی میزنی چند ساله اومدی بازار حد ضرر داشته باش این بازار همیشه فرصت خرید داره

سلام نینجای عزیز
بجز sui دیگه چه ارزی پیشنهاد میکنیم واسه خرید ؟