درود خدمت دوستان
تحلیل و اپدیت جدید از ارز سویی
دقیقا داریم طبق تحلیل قبل پیش میریم همانطور که بهتون گفتم اون پامپ دو روز پیش فیک بود و روند نزولیه پس تحلیل قبلی معتبره…
یادتون نره این هفته بسیااااار مهم هست و ما سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه سه روز پشت سر هم اخبار بسیار مهم از اقتصاد امریکا و بریتانیا را داریم که تاثیر زیادی روی بازار میذاره..
این اتش سوزی امریکا هم بی تاثیر نمیتونه باشه چون خسارت بسیار زیادی وارد کرده و اگر دولت امریکا بخواد مقداری از بین کوینها را بفروشه ی ریزشی خواهیم داشت…
به هر حال اینا همه بازی بزرگان هست که از حدود دو ماه پیش هشدارش را بهتون دادم و گفتم اصلا بالای چهار دلار خرید نزنید…
حمایت مهمی که داریم 4 دلار هست که اگه شکسته بشه تا 3.50 الی 3.60 پایین میریم
مجدد یک پامپ دیگه تا محدوده 4 الی 4.10 و مجدد ریزش
در کل سویی باید یک پولبک و اصلاح داشته باشه ولی ارز خیلی سختی هست و به این راحتیا حمایتهاشو از دست نمیده
در تایم فریم بالا مثل روزانه و هفتگی داریم سقف و کفرپایین تر میزنیم که نشانه اصلاح هست..
در کل ارز سویی ارز خوبیه و نگران ریزش نباشید اونایی که دید بلند مدت دارن کاری به ریزش نداشته باشن چون سویی اگه بازار سبز بشه تو یک کندل روزانه ده روز را اینگلف میکنه..
اونایی هم که میخوان تازه خرید کنند یا حجم اضاف کنند یک پله در محدوده 3.50 البته با ریسک خودتون فردا نیای بگی نینجا گفت فلان قیمت بخر و هیجانی کل پولتو خرید بزنی چون به دید من چارت سویی ریزشی هست پس فقط یک پله خرید سبک در قیمت 3.50 با مسئولیت خودتون ….
یک نصیحت برادرانه هم بهتون بکنم ببینید عزیزان این بازار یک چرخه هست و شما باید بدونید کجای این چرخه هستید برای مثال کسی که شیش ماه پیش سویی را در قیمت 50 سنت خریده با کسی که هفته پیش سویی را رو قیمت 5.20 خریده زمین تا اسمون فرق هست پس هرجایی رسیدید با حرف هر کسی خرید نزنید…
موفق و پیروز باشید
ارادمتند شما Nunja
سپاس از لطف و بزرگواری شما ![]()
سلام دوست عزیز میشه لطف کنید یه دوتا ارز به ما معرفی کنید برا ایند ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام نینجای عزیز لطفا دو تا ارز به ما معرفی کن برا خرید ممنون میشم جوابمون رو بدید ضررو زیانشم به شما کار نداره فقط پیشنهاد بده ممنون لطفا جواب ما رو بده
سلام درود به نینجای عزیز بی ادعا خداوند بشما خیر دهد پاینده باشی ممنونم از زحمات شما
درود نینجا عزیز من به شدت سویی رو قبول دارم تک ارز هم نیستم توصیه میکنم اگر شش هفت تا ارز خواستن دوستان بخرن ارزهای سی د وج گاورمنت مانتا د وج ریپل و شیبا و پپه هم تجزیه تحلیل کنند و چندتا رو بخرن سودهای خیلی خوبی میدن من بازم میگم شاید این دو سه روز هنوز ریزش باشه بیت بیاد 86 یا حتی تا 78 ولی از چند روز آینده روند صعودی شروع میشه سو یی ریپل دوج و سی هم ستاره های بازار میتونند باشن
برای یک سال به بالا فعلا فقط بیت اتر دوج شیبا ریپل ولی زیر یک سال سویی سی مانتا جلمر بونک
درود بر شما
Rrnder,doge coin,ondo,xrp,sui,solana,
ممنون از تحلیلت ![]()
![]()