آیا بیت کوین ریزش خواهد داشت؟

ارادت خدمت دوستان

چرا به راحتی یک سری از دوستان به بچهای که تحلیل میکنن برایند خودشون از بازار و بدون هیچ چشم داشتی وقت میزارن با شما به اشتراک میزارن انقدر باید توهین بشه !؟؟؟؟

مگه وقتی تو سودی و دنیا به کامت هست یک تشکر خشک و خالی میکنی که در مواقع ریزشی بازار طلب پولتو از تحلیل گر داری

اقا و خانوم محترم اسمش روشه تحلیل نه پیشگوی

مسیر بازار و تا حدی میشه تشخیص داد و به نظر من همین خودش یک شانس بزرگه که هواست باشه و تصمیم درست بگیری

به هیچ تحلیل گری نه حقوق پرداخت میشه نه کسی پیشنهاد صرافی یا لینک دعوت داده
پس احترام بزارید و اگه راضی نیستید چشماتون ببندید بزارید دوستانی که براشون مفید هست استفاده کنن

باور کنید بارها خودم وقتی این بی لطفی ها نسبت به خودم و همکارام و دیدم گفتم چه ضرورتی بودن من اینجا

تو ضرر هستی ، اعصابت خرابه ، فشار روته اوکیه دوست من ماهم همینطور ولی دیگران مسئول انتخاب و سرمایه گذاری شما نیستن

موفق باشید

از دوستان تحلیلگر سپاسگذاریم هر چند بعضی از اونها هم بیشتر از ما از بازار نمیدونن و کسی توهین نمیکنه احترام احترام میاره اینجا اکثر دوستان واقعا ادمهای صبور و با نزاکتی هستن ولی بخش تحلیل ها هست اونجا تحلیل بزارید هر وقت هم نیاز بود بروز کنید و نقطه زنی تون جواب داد ازتون سپاسگذار هم میشیم ولی منظور من حرف های بدون سند بخش نظراته دوست عزیز نه بخش تحلیل ها دوست عزیزk2pاینجا تازه وارد زیاد هستش بخدا ادم میترسه یه تارگتی بده اون دنیا باید جواب پس بده،،الان بعضی از صرافیها دارن ارز معرفی میکنن و نقطه ورود و خروج میدن و تحلیلگر میفرستن که مردم بخرن و بعد خالی میکنن رو سرشون زی زی هم یچی گفت و درسته همین ببخشید

درست می فرمائید.:clap:t2::+1:t2:
خوشم آمد با این حرفتون منطقی منطقی .:white_check_mark:
ممنون با زحماتتون.:folded_hands:t2: