تعداد میجر من رسید به 50 هزارتا
همیشه برای یه پرش خوب باید چند قدم بیای عقب بعد بپری
یهود گرم طلای که دستشه واسش مهمه ن قیمتش!
الان 100 گرم داره فردا 102 گرم
دیروز میجر نشون داد کسی هست پشت ارز با ی حرکت پرتش کرد بالا
فعلا زمانش نرسیده ولی نزدیکه
قشنگ دارن بازار بازی میکنن شما بفروشید برید بیرون
فقط اضافه کنید
به قیمت نگا نکنید
تا خدا چی بخواد
چون تو خیلی داری بایدم رویابافی کنی
تو اگه میجر داشتی الان با یه ارزی عوض میکردی که لاقل خیلی مطمئن ۵ برابر میشه
نه با ترس و لرز فکر کنی ۱۰۰ برابر میشه
من هدف اولم داشتن ۱۰ هزارتاست بعد ۲۰ هزار. فعلا ۴هزارتا دارم. من ۴ ساله توی این بازارم. خیلی سود کردم خیلی هم ضرر. درسی که این مارکت بهم داده اینه که سبد خوب بچینی و قیمت خوب بخری و صبر کنی. من فلوکی رو روی قیمت یک تومن پارسال خریدم رو ۳ تومن فروختم اونم یکسال طول کشید همینکه فروختم ظرف یکماه حدود ۵ برابر شد. خیلی حسرت خوردم که اولا چرا بیشتر نخریدم و دوما چرا بیشتر هولد نکردم. دوستان نگران نباشید سه تا پنج ارز بخرید دیگه زمان چیدن محصول کم کم داره میرسه. به شخصه روی میجر خیلی امید دارم چون خیلی مارکت پایینی داره. دوست عزیزی که میگی اسکمه. ارزی که در روز داره ۶۰ میلیون دلار معامله میشه اسکم نیست. ضمنا تارگت عجیب و غریب هم ندید من خودم مارکتش برسه به ۳۰۰ م دلار که به نظرم به راحتی قابل دسترس هست و حدود ۹ تا ۱۰ برابر قیمت الان هست خروج رو میزنم. یکسری دوستان هم ضرر خودشون رو گردن دیگران میندازن باید بدونند که باید با علم و تحلیل خودت خرید و فروش کنی. اینجا فقط تالار گفتگو هست خیلی ها حتی سنشون زیر ۱۵ سال هست میان اینجا حرف میزنند البته من خورده نمیگیرم . اینو بدون این بازار خیلی بی رحمه بدون تحلیل بخری قطعا ضرر میکنی. از این شاخه به اون شاخه هم هی عوض نکنید بگین مرغ همسایه غازه برم یه ارز دیگه بخرم. خودم قبلا این اشتباه رو خیلی تکرار کردم و خیلی ضرر کردم .ارز خودم رو میفروختم میرفتم اونی که مثبت خوب بود میگرفتم اونی که میخریدم میرفت توی اصلاح اونی که فروختم میرفت بالا. مشکل اینجاست که ما همه گرفتاریم همه چی داره میره بالا قیمتها داره منفجر میشه ولی سرمایه ما داره هر روز کمتر میشه ولی جز صبر نمیشه کار دیگه کرد فروش توی این قیمتها اشتباهه. بهترین کار اینه میانگین کم کنید اگه نمیت نید حداقل بهش دست نزنید. و پولی رو بیارید که بهش نیاز ندارید. توی گروه ای ای دوج یکی میگفت من خونم رو فروختم همه رو این ارز خریدم. میگفتم اشتباه کردی نباید این کار رو میکردی میگفت مطمعنم سال دو صفر کم میکنه ک بعد کامرانیه خونه میخرم. یکسال گذشت و نه تنها صفر کم نکرد پولش یک سوم شده درحالی که همه چی دوبرابر شده درحقیقت ارزش پولش یک ششم شد الان تو گروه میگه من بدبخت شدم. ماشین زیر پا و خونه و طلا رو نفروشید این کار اشتباست.
دوست عزیز من کجا گفتم ۱۰۰ برابر؟ ضمنا توی این بازار اطمینانی وجود نداره.من بجز میجر ارزهای دیگه هم دارم تک ارز نیستم. والله من حرف بدی نزدم که شما جبهه گرفتید.