مشکلات در ورود به کیف پول

تمام داده ها و شواهد نشون میدن ک آلت سیزن زیبایی رو به زودی خواهیم دید
قطعا و یقینا ۹۹درصد آدما از این آلت سیزن سودی نخواهند برد

پسرم قرار بود بری پشت سرتم نبینی!!

میشه لطفا بگین این الت سیزن قبل عید اتفاق میفته یا بعدش من دوس دارم ماشینمو عوض کنم از طرفی هم بدم نمیاد اول پولمو چندبرابرکنم واسه همین نمیدونم عرض بخرم بهتره یا ماشینمو عوض کنم؟ البته یکم کیک و دات دارم در حال حاضرکه تو ضررهستم… ممنون میشم یکی راهنمایی کنه… بنده یه خانوم هستم و البته مبتدی🙏

قبل اینکه کاری کنی یه سوال از خودت بپرس ک چرا این بازار به شما ک هیچ دانش و اطلاعاتی نداری باید سود بده؟
فک میکنم پاسخ این سوال باعث بشه بری همون ماشینتو عوض کنی قبل اینکه کل پولتو نابود کنی

یه زمانی ما توی بیت روی لبه ۲۵ داشتیم وارد میشدیم و بعدش روی ۳۰ و ۴۴ حجم اضافه کردیم یه سری دوستان بودن مثل شما همین جملاتو میگفتن ، روند صعودی نیست روند سایده و از این خزعبلات
دوست عزیز بازار واقعی، ۴تا الگو توی اینستا دیدن نیست ، بازاز واقعی تجربه میخواد
اگر قرار باشه وقتی کندلا سبزن و توی صعودن وارد بلزار بشی ک آخرش در خوشبینانه ترین حالت اگر سرمایتو تابود نکنی فقط دور خودت میچرخی

یه کلوز هفتگی زیر ۷ونیم بده من دیگ تا آخر عمرم معامله گری نمیکنم ، میرم گوجه میکارم

قرار نیس که ترید کنم واسه هولد کردن فکرنمیکنم دانشی لازم باشه فقط باید صبر داشته باشی دیگه خب شما که سردرمیاری یه جواب درست درمون میدادی که بازار قراره تو شیش ماه اینده همچنان نزولی یا درجا باشه یا صعودی هست:woman_shrugging::woman_facepalming: بقیه دوستان لطفا با لایک و دیسلایک نظرشونو بگن صعودی:+1: نزولی:-1:

خانم ابن بابا اگر سوادی داشت که صبح تا شب اینجا از خودش نمیگفت، شما هم سرمایه زندگیتو هیچ وقت تو ریسک نیار، پولی بیار که اگر رفت بهت اسیبی نزنه.