تحلیل و راهکارهای ریزش لونا کلاسیک

یکم - در مورد ریزش لونا کلاسیک سوالات جدی وجود داره مثل اینکه چرا شبکه رو در زمان ریزش سریع خاموش نکردن و یا اینهمه توکن چطور به این سرعت عرضه شد و یا …

دوم - کسی که بقول خودشون حداقل سیصد میلیارد دلار بواسطه ریزش لونا از بازار پول خارج کرده هیچوقت دنبال این نیست که در بالاترین شرایط ۵۰۰ میلیون دلار دیگه بواسطه فرو کردن دوباره لونا تو پاچه مردم کلاهبرداری کنه

بنابراین به احتمال زیاد برای لوناکلاسیک یه برنامه هایی دارن که عملی میشه اما . اما این برنامه نباید قابل پیش بینی توسط من و شما یا احسان و سیبیل :laughing: باشه هر کسی هم که تاریخ میده که تا فلان تاریخ بالا میره یا بالا نمیره داره جفنگ میگه

حالا دوستان چندتا راه دارن

راه اول اینه که بفروشن و خودشون رو خلاص کنن

راه دوم که خیلی سخته اینه که اگه میتونن پیش بینی کنن که حرکتش رو به بالا یا پایین بازم ادامه دار خواهد بود و جا نمیمونن ازش نوسان بگیرن و سود کنن

راه سوم هم اینه که یه مقداری که به زندگیشون لطمه وارد نکنه بخرن و بیخیالش بشن تا خودش مسیر خودش رو پیدا کنه و نتیجه مشخص بشه که جهتش کدوم وری میشه توی این راه سوم شاید صدبار دیگه بره 0002 و بالاتر و برگرده 00005 و پایینتر شاید هم این مسیر رو یک بار دیگه هم نره. هیچکس هیچی نمیدونه

بنابراین برای سلامتی و فکر و ذهن خودتون ارزش قائل بشید و بهترین راه رو که مناسب میدونید انتخاب کنید و پای خوب و بدش هم بمونید

نظر شخصی

داداش ،وقتی اتریوم از چهارهزاردلارعبورکرد اون موقع بیا یه سر به ما فقرا بزن

من گفتم بفروشن؟

گفتم میتونن بفروشن میتونن نگه دارن ، گفتم خودتون رو اذیت نکنید

من خودم به شخصه نگه میدارم بکدونه هم نمیفروشم پایین هم بیاد بازم میخرم، کاسب چی چرا خزعبل میگی مگه لونا مال منه که الان ارزون ازشون بخرم ،

عقل ندارید راحت هستید