با سلام و ارزوی ارامش برای تک تک دوستان
من یه تازه واردم ولی خیلی وقته تحلیلا رو نگاه میکنم و وقتایه فراغتمو با مطالعه ارزایه دیجیتال میگذرونم .یه نظر دارم امریکا اگه بخواد رو بیت سرمایه گذاری کنه یه کاری میکنه که قیمت بیاد پایین بعد بخره.چون خودما که نه پول کلانی داریم نه اطلاعات آنچنانی داریم میخواییم تو کف بخریم پس مطمئن باشید هرکاری لازمه انجام میده که قیمتو بیاره پایین بعد میخره و بعد خرید کاری میکنه که قیمت بره بالا حالا نمیدونم الان خریده یا نخریده.
این نطر شخصی منه.
برو به آب بگو ![]()
ببین درست گفتی دقیق اگر کسی حرف شما رو بفهمه درست گفتی اون پایین اوردور خرید هست بدون شک تو پایین شکار میکنند فیوچر ز دست اینار و بسته والا با کله سقوط آزار میکرد
الان هم بیشترین بیت تو آمریکا هست . اگه زیاد بیار پایین اعتماد از دست میره . ترامپ اول بهمن اومد اگه رشد نکرد . بدون هیچ برنامه برای ارز دیجتال نداره وقت میخواست ری بیار . الان استخراج هر بیت کوین ۹۰ هزار اب میخوره . پایین تر از این مبلغ کسی استخراج نمیکنه .
بخواد حرکت کنه از همین جا حرکت میکنه . پایین تر از این فکر نکنم بیاد . آمریکا باید یه شهر جدید بساز تو LA و دلار آمریکا رو تقویت کنه . نیاز دار رمز ارز ها رو رشد بده و تو اون بالا خالی کنه . هدفش بیت کوین نیست آلت سیزن ها و میم کوین ها هست . همه چیز تا یک هفته مشخص میشه .
داداش امریکایی ها کل برنامهای سیاسی و اقتصادیشون برای صد سال اینده برنامه ریزی شدن اونا نموندن که الان بیتو بیارن پایین خرید بزن اونا خریداشون خیلی سال پیش کردن
دقیقا اینجوریه ببین دوست عزیز تا دو سه سال پیش شاید فقط یه درصد ازمردم تو ارز دیجیتال سرمایه گذاری میکردند ولی این اوخر خیلی از مردم ورود کردند و حالا وقتشه که پول کلانی دربیارن میتونن یه ترفند دیگه به کار ببرن واسه افزایش سرمایشون بهترین راه تریده پشت سرهم نوسان بگیرن تو اوج بفروشن تو کف بخرن حداقل اگه تو ماه ۱۰درصد نوسان بگیرن تو یه سال سرمایشون حتی تو بیت کوین چند برابر میشه .
داداش گل فقط نظرمو گفتم واون چیزی که منطقی بنظر بیاد شایدم اشتباهه و سوادم در این سطحه.اگه همچین بازاری دستت بود و میتونستی کنترلش کنی واسه سود بیشتر و افزایش سرمایت چیکار میکردی؟