بوی پامپ میاد!!!
من پوزیشن شورتمو بستم.هرچند تارگت من ۰.۰۰۴۵ بود.اما ظاهرا قراره خبرایی از پاول دروف برسه!!!
فعلا ورود نمیکنم
نه لانگ و نه شورت.
ترجیح میدم تا روشن شدن تکلیف بیت کوین تماشاچی باشه.
بوی پامپ میاد!!!
من پوزیشن شورتمو بستم.هرچند تارگت من ۰.۰۰۴۵ بود.اما ظاهرا قراره خبرایی از پاول دروف برسه!!!
فعلا ورود نمیکنم
نه لانگ و نه شورت.
ترجیح میدم تا روشن شدن تکلیف بیت کوین تماشاچی باشه.
داداش شما ک میگفتی امروز با منفی ۱۰ درصد نات بسته میشه الان مثبته که
من رو حرف شما پوزیشن شورت باز کردم ۱۲ میل تو ضرر میای جواب بدی؟.؟؟
شما که همینجوری واسه خودت تحلیل میکنی و میگی شرط میبندم ۲۰۷ اتومات میدم با ۱۰ درصد منفی بسته میشه
الان تو میای جواب حساب منو بدی ک نظر چرتو پرت مینویسی هااااان؟؟؟
واقعا برو خجالت بکش با این تحلیل های اب دوغ خیاریت تا میره پایین جو فروش میدی تا میاد بالا حرف خودتو قبول نداری
دلم میخواد تو دنیای واقعی ببینمت من ۸ ماهه هولدم بعد توی بچه اومدی با قاطعیت حرف از ریزش میزنس درست از همونجا ک گفتی میریزه داره میره بالا کلا برعکس شده خجالت بکش با مال بقیه بازی میکنی خدا ازت نگذره
تو بهتر کلا تماشاچی باشی فقط لطفاً ببندددددددد
یکی از مهمترین نشونه های پامپ،حجم خوردنشه.
و اینکه بیت توی اصلاحه و این یه ساعته ۱۰ درصد منفی رو جمع کزد.
بنظرم اگه یک یا دو پله ورود کنین ضرر نمیکنین.
من به شخصه تازه پوزیشنمو بستم و ترجیح میدم چند روزی استراحت کنم و روی پولکادات تمرکز کنم.
این آخرین پیام من در تالار نات کوین بود.
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید
درود جناب گودرزی شما درجمع قاطع و محکم اعلام کردین تا 4شنبه این هفته نات 0045 تتر را خواهد دید اعلام شرط روی 207بستین من هم قطع و محکم یکی از افرادی بودم که شرط را پذیرفتم از اکنون تا فردا باید نات حداقل 26درصد ریزش داشته باشه تا بتونه اون عدد را لمس کنه و این احتمال غیر ممکن نیست زیرا در بازار کریپتو ریزشهای سراغ داریم که این اعداد در برابرش قابل تصور نیست خواستم بدونم ایا هنوزم روی حرف وشرط خودتان همچنان محکم استوار هستید درصورت پاسخ و فسخ شرط تا 12امشب بازهم قابل پذیرش و قبوله هرچند این بازار کریگتو که من سالها در ان فقط یه گوشه بعنوان یک فرد کاملا عادی ناطر بودم شگفتیهای افریده که حتی تصورش از ذهن ما خارج بوده تنها یک موضوع را کاملا درک کردم هیچ کس بطور قطع و یقین هرگز جهت حرکت بازار و مخصوصا مقدار دقیق دامپ یا پامپ را در هیچ کدام از ارزها نتوانسته بدرستی تشخیص دهد تازه بماند برای چنین ارز نوظهوری مانند نات که تمام عمرش کمتر از 1سال است بامید موفقیت تمامی هموطنان نازنینم