حمایت مهم بیت کوین و احتمال صعود

خب شاهد یک حمایت بسیار قدرتمند در 89.6 هستیم، البته این حمایت نکاتی داره که مبحثش اینجا قابل ارائه نیست، فقط بگم که همچنان احتمال قیمتهای پایین تر 88.5 و 87 وجود دارد، حالا چنانچه بالای 96 تثبیت بشه(بقولی سقف آخر نزول شکسته بشه و شاهد یک CHOCH در 4h و d باشیم میتونیم به ادامه صعود حداقل تا سقف قبلی امیدوار باشیم، که احتمال بیشتر با همین سناریوی صعود است، مقاومتهای پیش رو 95 الی 96/سقفی که برای تثبیت صعود نیازمند شکست آن هستیم، 97 الی 98 محدوده 0.5 فیبو و گپ DTF احتمالا شکسته خواهد شد/ و 100.5 الی 102 سقفی که در DTF قابل مشاهده است و موفق به ایجاد یک کف پایینتر شده/ 104 الی 105.3 محدوده گپ روزانه/ 107.1الی  108.3سقف نهایی که قیمت را قدرتمند معکوس کرده. در اوسیلاتور MACD نیز واگرایی صعود مشاهده میشود که تا سقف 96 را نشکسته اعتبار چندانی ندارد، در نهایت این تحلیل بیشتر مناسب اهل فنی است که کاملا یا، تا حدودی با مفاهیم آشنایی دارند. بعضی از عزیزان نیز ممکن است تحلیل درست از نمودار را داشته باشند اما بخاطر استرس موجود در معاملات کمی سردرگم شوند که امیدوارم کمکی برایشان باشد و تمرکزشان افزایش پیدا کند، در نهایت صبر و کنترل احساسات در 80 درصد مواقع کمک حال شما خواهد بود، موفق و سربلند باشید.

تکنیکال بله ولی این بازاره به شدت پر نوسان ثابت کرده بیشتر دوست داره همه رو شگفت زده کنه ، هیچی مشخص نیست ، هم احتمال بیت ۱۵۰ هست ، هم احتمال بیت ۸۰ هزار

حضرتعالی کاملا صحیح میفرمایید این بازار کاملا بر پایه احتمالات است،و تحلیل ها در بهترین حالت گاها نقض میشوند. بنده فقط بر اساس تکنیکال و احتمالات و بر منظر اتفاقات در حال وقوع روی نمودار، بر اساس معلومات و آموخته های خودم تحلیل ارائه کردم. که در غالب مواقع میتونه احتمالی بین 70 تا 90 درصد درست پیش بینی کنه، اگر دیگر تحلیلهای بنده رو در بخش پروفایلم مطالعه کنید متوجه خواهید شد تا حدود زیادی موفق به پیش بینی سمت و سوی مارکت و حتی قیمتهای واکنشی بازار بوده ام. نهایتا سعی میکنم تحلیلی ارائه کنم شاید بعضی از دوستانی که نیاز به یک راهنمایی تکنیکالی دارند بتوانند بهره ای ببرند.سپاس از توجهتون