اهمیت آرامش در بازار

بهترین چیزی که این بازار به من داده این هست که به آرامشم بیشتر از پول اهمیت میدم.
اگر ابتدای کار با 100 هزار تومان ضرر یک هفته افسرده بودم الان 1 میلیارد تومان باخت هم باعث نمیشه خودم رو سرزنش کنم.
یعنی جایگاه پول برام تغییر کرده.
و یک چیز برام روشن شده اونم این هست که بازار همیشه هدفش بالا رفتن هست حتی زمانی که داره میاد پایین نقشه ی بالا رفتنش رو داره تکمیل می کنه.
به این فکر نکن که ای کاش بالا میفروختم اینجا بیشتر می خریدم.
چون حتی یک درصد از اونهایی که مثل من و شما خرده بودن با این استراتژی حتی یک بیت کوین هم براشون نمونده.
خودت رو برای داگز 5 تومنی آماده کن برای داگز 500 تومنی هم آماده کن.
تازه مطمئن باش بشه 500 تومن هم خیلی ها نمیفروشن و به فکر داگز 5000 تومنی هستن و خیلی ها هم میخرن و اونها هم درست فکر می کنن.
چون 950 میلیون استفاده کننده از تلگرام داریم که خیلی بیشتر هم میشه و داگز ارز سگی تلگرام هست.
تلگرام خیلی خیلی کاربردی هست. و خیلی از مشاغل به سمت اون میان. اصلا مفهموم ایردراپ و ارز دیجیتال رو خیلی ها با همین تلگرام متوجه شدن.
یعنی اینکه ارزش بازار همین داگز یه روزی بشه 100 میلیارد دلار جای تعجبی نیست.
اون روز ارزش هر داگر 18 سنت به دلار الان 14400 تومان هست.
الان این حرفها توهم هست اما یک روزی همه میگن مشخص بود این اعداد رو می بینه.
اما انسان از فردای خودش هم اطلاع نداره پس پولی که امروز به کارت میاد و لازمش داری و برات مهم هست رو به امید فردایی که معلوم نیست هستی که ازش استفاده کنی به باد موقت نده.
انشاالله که عمری طولانی همراه با سلامتی و آرامش داشته باشید.

آفرین داداش منم هم با وجود میلیون ها ضرر این درس رو گرفتم ارامش از همع چی مهمتره

قربون کلامت داداش جان. الهی داگز بشه ۱دلار عشق کنی