هشدار! ریزش سنگین بیت کوین در راه است؟

دوستان نه قصد اینو دارم دلتون رو خالی کنم و یا اینکه دروغی بگم و یا گمراهتون کنم و نظر شخصی خودمو قاطع میگم به جان خودم قسم که بیت کوین ریزش سنگین تا ۸۷ و یا ۷۶ وجود داره ترو خدا خیلی مواظب باشید :folded_hands::black_heart:

زی زی گولو الت کوینها چطور میشن

اشکال نداره .نمیخاد دلسوزی کنی..از زمانی که شما عساتید گفتید ریزش چند بار اصلاح کرده وهر بار ۴تا ۶ درصد سود داده…هر ادمی میدونه بیت کوین بعد از هر بار صعود تپل یه اصلاح داره ولی اینبار با همیشه فرق داره وهر اصلاح موقعیت خریده..حالا امثال شما از همون موقعی که بیت کویین شروع میکنه به بالا رفتن هی جار میزنید که ریزش ریزش وبماند به یادگار و… و وقتیم یه اصلاح داد همش میگید دیددید گفتم دیدید گفتم..فقط به جواب واسه امثال شما دارم واونم((( ۵۲۰۰۵)))

من کسی هستم که چه موقع پامپ شدن و که ریزشش صد بار پیام میدم و حتی با بلندگو هم آلارم میدم و بعدش همون نظر من کلیت اتفاق میوفته حتی میتونی کل نظرامو ببینی دوست عزیز همه اینجا منو میشناسن

من کسی هستم که چه موقع پامپ شدن و که ریزشش صد بار پیام میدم و حتی با بلندگو هم آلارم میدم و بعدش همون نظر من کلیت اتفاق میوفته حتی میتونی کل نظرامو ببینی دوست عزیز همه اینجا منو کامل شناخت دارن

آقا نظرتو فهمیدیم چقدر تکرار میکنی ؟ چه هدفی داری ؟ اگر هدفت آگاه کردنه که یکبار دو بار ده بار گفتی … بسه دیگه آه

احسنت .بعداز ۹۰ هزار تاکنون ۷ هزاردلار رشد کرد .وهمین کافیست تا سود درکف خریدن وفروش درسقف رادریافت کنند .البته باترساندن باعث فروش درکف قیمت شدند .افسوس ازاین رفتار نابخرداته :pensive_face::folded_hands:

تو چقدر حرف میزنی فردا مدرسه باز غیرحضوری شد خسته شدیم از دست امثال شما

الان نه یک ماه دیگه از ۱۱۰ شروع میکنه به ریزش به مدت ۵ ماه میاد تا هشتاد. بعد صعود