فقط اونایی که برا نات تارگت یه دلاری میدن
هنوز یک سنت نتونسته تثبیت بده ، ایلان ماسک با اون عظمت بعد چند سال نتونسته دوج رو یه دلاری کنه ، آنوقت نات کوین میشه یه دلار😂
واقعا نزنین این حرفو بهتون میخندن
فقط اونایی که برا نات تارگت یه دلاری میدن
هنوز یک سنت نتونسته تثبیت بده ، ایلان ماسک با اون عظمت بعد چند سال نتونسته دوج رو یه دلاری کنه ، آنوقت نات کوین میشه یه دلار😂
واقعا نزنین این حرفو بهتون میخندن
اتفاقا امثال همین نات کوین که به نظر شما بی ارزشترین ارز بازار هست و دلیل رشد کردن برات مارکت هست یه دفه بدون دلیل و منطق ۴ تا پله رو باهم میپره سقف خودشم رد میکنه تمام تحلیل هارو زیر سوال میبره در کمترین زمان ممکن ۱ دلار رو میزنه جوری که فرصت نفس کشیدن نمیده و شمایی که انتظار همچین چیزی رو نداشتی رو ۱ دلار میخری به هوای نات کوین یک و نیم دلاری.و یکماه بعد خرید با کله میاد رو ۴۰سنت و انقدر تو اون قیمت نگه میداره تا باضرر بفروشی.از هر هزار نفر فقط ۱۰ نفر همچین سودهایی نصیبشون میشه وبقیه توضرر.منم وقتی ۹سال پیش اتریوم رو ۷۰هزار تومن فروختم اگر بهم میگفتن یه روزی ۴هزار دلار رو میبینه خندم میگرفت.
شما اتریوم رو با نات مقایسه میکنی!؟؟
هه…
من مثال زدم.مقایسه نکردم.هر ارزی جایگاه خودش رو داره و با مرور زمان به ارزش واقعی خودش میرسه.قرار نیست از آینده دقیق یه ارز خبر داشته باشی من تجربم رو گفتم.خیلیا با امثال سولانا میلیاردر شدن و خیلیا با لونا نابود شدن و خیلیا فرصت هایی مثل شیبا رو از دست دادن
من خودم یکسال هولدر نات هستم پاش هم وایستادم ، اما تارگت فضایی دادن اشتباهه آقاجان