اینکه عدهای فکر میکنن قراره روز نشستن ترامپ رو صندلی کاخ سفید این ارز منفجر بشه خیلی باحالن!
خب اتفاقی که قطعی هست و همه تاریخش رو میدونن، چطوری میخاد همه رو پولدار کنه!؟
قیمت وقتی میره بالا که تقاضای خرید بالا بره، خب چرا الان توی کف قیمت تقاضا نیست واسش؟
یعنی همه گذاشتن روز 20 ژانویه خرید کنن؟ یعنی الان روی 2.5 نمیخرن، ولی بیستم روی قیمت 7-8 دلار شروع به خرید میکنن؟ به کسی نگیدا …
مثه این میمونه که یه ارزی به اسم sun باشه، و بگن هر روز ساعت 7 صبح با بالا اومدن خورشید طلوع میکنه، و غروب ریزش میکنه، هیچکس هم نمیدونه جز کامیونیتی فارسی
سلام
خوبی عزیز
نظرت برا روند ارز ترامپ چیه؟
به نظرت تا تحلیف ترامپ ،رشد قابل توجهی میکنه؟
من چند مدتی دنبالش میکنم حجم معملاتش خیلی پایینه
و امروز تا ۸ ملیون رسید و باز داره میاد پایین
با این حجم معاملات بعیده صرافی ها لیستش کنن
در کل با تمام اوصاف نظرت رو این ارز چیه؟
کصخول ما منتظر نشستن ترامپ رو صندلی نیستیم ما منتظر کارهایی که قراره ترامپ تو دنیا انجام بده هستیم اینکه یه عده مثل تو گوساله تشریف دارن به ما مربوط نیست تو و امثال صادقی که فقط افتادین تو این صفحات تا چهار نفر که بی تجربه وارد کریپتو شدنو بدبخت کنید جای تأسف داره ولی خب خیلی نادونید که فک کنید ما به حرف امثال شما گوش میدیم باز خیلی خریت:joy:حالا هم برو دنبال بازیت بچه جون
اصلا مشخص نیس که روز تحلیف ترامپ بالا میره یا پایین
یهو قبلش پامپ کنه و روز تحلیف بریزه
یهو هم رنج بزنه و بعد از تحلیف که ترامپ بیاد روند صعودیش تازه شروع بشه چون این ارز سیاسیه و بیشتر با اخبار بالا پایین میشه به نظرم
در حال حاضر غیر از این ارز خیلی از مردم منتظرن و امیدوار که با ورود ترامپ کریپتو رشدش تازه شروع بشه
وقتی امثال شما تارگت ۲۰ و ۵۰ دلاری میدادین من چند بار ازش نوسان گرفتم و سودامو روی این ارز کردم! و کارم باهاش تمومه …
ادم عاقل روی شتکوین فیوچرز نمیبنده! تو که اینقدر به پامپش مطمئنی با ضریب لانگش کن بچهجون.
در ضمن تویی که تا خرخره توی ضرری برای کسی ارد تجویز نکن، پس چخه !!!