خرید در قیمت مناسب

:police_car_light:توجه توجه :police_car_light:

عزیزان و دوستان من از این لحظه اعلام میکنم به احترام شماها دیگه نظری نخواهم داد

موفق باشید یا علی مدد:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

دلمون تنگ میشه برا کامنتات..نرو زیزی

ممنونم.زیاد هم بد تحلیل نمیدادی.فقط باید برعکس عمل می کردیم.اما خیلی استعداد داری.یه جوری می نویسی آدم فکر می کنه 100 درصد درست هست.از این استعداد در جهت درست استفاده کن.باز هم سپاس

خدا پدر و مادرتو بیامرزه…خدا بهت سلامتی بده…انشالله هر چی میخواهی خدا بهت بده…هیچی نگو

دمت گرم خدا امواتت رو بیامرزه برو پی زندگیت ما خودمون این چند وقته اعصاب و روان برامون نمونده توام هی میری رو مخ :waving_hand:

خدارو شکر

به سلامت

هر کلاغی قهر کنه
40 تا گردو به نفع باغبون

دلمون برات تنگ میشه اومدی حتما سلام کن بدونیم هستی

برو دیگه بر نگردی

برو دیگه برنگردی

برو دیگه برنگردی

مگه مردم کشته مرده نظر شما بود!؟!؟!؟

سلام بنظر بنده خیلی از افراد صاحب منصب ها وخیلی افراد تاریخ سازان وخیلی از ورزشکاران و حتی خود انیشتن و ادیسون همه از اول بهشون نقد انتقاد میکردن چکی که به ادیسون خورد گوش اش تا آخر عمرش یکی اش کمی از گوش هاش شنوای از دست داد حرف بنده این هست دوستا نظر میدن حرف آخر بین نظرات خودمون تصمیم میگیریم چه اشکال داره امسال بنده ببینم شاید از نظرم درست دربیاید گفتم خیلی ها از اون اول بهشون نقد وانتقاد میشدن ولی آخر سر زمان نشون داد ما توان تحلیل بعضی حرفها رو نداریم نمی‌پذیریم حیف است با هم نوع و هم وطن خود اینگونه برخورد کنیم متاسفانه ما همگی بلانسبت فکر می‌کنیم من از شما بیشتر واردم یا برعکس خیلی بده از لحاظ اخلاقی موفق باشید

زی زی گولو کاملا حق با تو هست و متاسفانه نمیدونم چرا یه عده ای نمیخوان واقعیت رو قبول کنند و منم طبق نمودارها از امروز ریزش رو بخاطر دستکاری بازار توسط دست های پشت پرده میبینم و تو من رو یاد کاربر پیلا پیلا در چهارسال قبل که بیت رفت ۶۴۰۰۰ تا هی میگفت میاد پایین و و ۱۵ هزار رو میبینه اما همه مسخره اش میکردن ولی اون داشت راست میگفت ما نمیدیدیم و اخرش هم حرف اون در اومد

خدا پدراتو بیامرزه

کمتر ظر بزن عزیز

شمام کمتر ظر بزن عزیز

همون اکانت از زمان بیت ۳ هزار میگفت میاد پایین تا اینکه بیت رسید به ۷۰ هزار بعدش اومد پایین الانم هستن یکسریها فارق از اینکه قیمت بیت هرچقدر بشه میگن میریزه و حتما یک روز تحلیلشون درست درمیاد.

حالا برو با اون یکی اکانتت ( p ) بیا

بشین س تر ن (ه ی ک ده)

ب چ ه خ شگ ب شت ر ب زن

واتو واتو بود نه پیلا پیلا … واتو واتو یکی از ارزشمندترین افراد این سایت بود ک فراریش دادن کاملا یادمه کامنت هاش

میخوای نری نرو .
میخوای بری برو .

ولی خیلی مخ مخات شد خواستی مطلبی بنویسی.‌

مثلا به بچه ها سلام کن یا احوال پرسی خیلی کوتاه.
نظر ندی خیلی خیلی بهتره .

شاعر میگه
اگه فکر می کنی حرفت خوب و عالی است.‌
گفتنش نقره است.‌
اما با این وجود سکوت طلاست.‌

معمولا پشت سکوت تفکر هست.
وتفکر بالاتر از هفتاد سال عبادت است.

شاید به این خاطر باشه که اگه همه ی ما بتونیم عمیق سکوت کنیم .‌ و به قول عامیانه مدام ور نزنیم و وراجی نکنیم . هر حرفی رو هرجایی نزنیم. هم برای خودمون خیلی بهتره ،،، و هم برای جمع‌شنونده .‌

کم گوی و گزیده گوی چون در ،،،
تا ز اندک تو‌جهان شود پر ،،،

به هرحال دمت گرم.‌