بابی چطوری ؟؟؟
چیزی نمونده برای درخواست تجدید نظر حالا ببینیم چی میشه ببینیم این همه حرف زدی چیزی درست در نیومد به وقتش هرچیزی گفتی فقط دل خوشی بود هیچ نتیجی نداشت خودتم خوب میدونی چی میگم
۲۴ ساعت دیگه میبینیم که حرف هات درست در میان یا نه ولی هرچی نگاه میکنم مثلا حرف های قبلته ![]()
تمام این صحفه عاشقت شدن بابی مواظب خودت باش مردمو دل خوش نکنه به چیزیکه نمیدونی بعدش چی میشه
![]()
![]()
![]()
حتما خودت به یک روان شناس نشون بده
تو مثلا چه گروهی خوردی تا حالا
چی میگی برادر؟ اقابابک چیز اشتباهی نگفته همیشه اخبارو همونطور ک بوده گذاشته اینجا ن ب کسی گفته بخر ن ی کسی گفته بفروش… سود و ضرر ما نتیجه ی انتخاب خودمونه ماها هولدریم الانم نشد شش ماه دیگه میشه و انتظار نداریم یک شبه پولدار شیم.
بیخیال باوا . بیا پایین . چه خبره …
از بابک من ندیدم که حرفاش خلافش ثابت شده باشه . و اون جوری هم که تو میگی نیست .
دلسوزانه حرف هایش رو زده و کلی هم تو حرفاش پند و نصیحت هست .
این چه طرز صحبت کردن بنده خدا آنچه که شرط بلاغت بود گفت،ما خودمون باید تصمیم بگیریم
و تو چقدر وقیح هستی
آقا بابک حقوقی که از این گرفتی رو بهش پس بده
این چه طرز صحبت کردن هست،بنده خدا هر چه شرط بلاغت بود،فرمود،ما باید خودمون تصمیم بگیریم
سلام برادر . ضمن احترام ، ولی تا الان چیزی هم از اقا بابک دیدیم ، چه مستقیم و چه غیر مستقیم چیزی رو تحمیل یا کسی رو ترغیب نکرده . و حالا شخصاً بخوام بگم ، ریپل به هر سمت و سویی بره این ایام ، چه اخلاقا و چه قانونا مسئولیتی متوجه ایشون نخواهد بود . اصل بر صحت و صداقت هستش و صحبتهای ایشون صرفاً اظهار نظر ایشون بوده . تا الان برای شخص من ، نظرات اقا بابک منطبق با واقعیت موجود و با درنظر گرفتن تمامی جوانب بوده ![]()
تو ماهی گیر نیستی خالی گیری .
اوسکول میگه بابی
بابک بگو عظلات صورتت ورزش کنه
آقا بابک لطف داشتن اطلاعاتی که تو سایتها بود رو ارائه دادن در حالی که خودمون باید این اطلاعات رو به دست میآوردیم.
هر اتفاقی هم بیفته ایشون به هیچکی هیچ دینی نداره .
منکه تو این چند ماه که تو این صفحه بودم لااقل هیچ برداشتی اعم از خرید و فروش از ایشون نداشتم و صرفا ایشون لطف داشتن که وقت میذاشتن و خبرهای کاملا درست رو تو این صفحه بارگذاری میکردن .
باعث نشیم که انسانهای درست و لایق از خوبی کردن دست بردارن اونوقته که دنیا دیگه ارزش زندگی کردن نداره.
آقا بابک ممنون ![]()
![]()
فرق آدمی مث بابک با تو در اینه که اون میدونه که نمیدونه واسه همین به هیش کی تارگت خرید و فروش نداد.ادم فوق العاده باهوش و منطقیه.اما مشگل کار شما هستی که نمیدانی که نمیدانی.درد جامعه ما درست همین جاهاست.
برادر برو ماهیاتو بگیر
بابک ماهی نیست با توری که پهن کردی به دام بیفته
تو این چندماه ندیدم بابک کسیو تحریک کنه برای خرید یا فروش ریپل
اگه خبری تحلیلی چیزی از ریپل میدونی تو این صفحه کامنت کن در غیر اینصورت حرفی نمیمونه ![]()
سلام با اینکه تا حالا نظر ندادم ولی همیشه نظرات میخونم بابک فقط اطلاعات فاند رمزارز رو میده واصلن پیشنهاد خرید و فروش نداده و یا من ندیدم اما خوبه انصاف داشته باشیم
خدایی من هر وقت میخوام اخبار بدونم میام صفحه XRP و صفحه اقا بابک و میارم و همه اخباراشو میفهمم و از این بابت از طرف خودم میگم دمدد گرم دست مریزاا
آقای ماهی گیر برو ماهی هاتو بگیر