نقش تصمیم‌گیرنده در بازار و انتقادها

یکی میاد کمک کنه و نیت خیر داره مثل همین آقا بابک ..متاسفانه بعضی دوستان کم لطفی میکنن وگرنه هرکسی خودش تصمیم گیرنده هست و نمیشه که یه بالا پایین شد تو بازار کاسه و کوزه رو سر یکی دیگه بشکنیم ..
الان قیمت ریپل به جایی رسیده که هرکسی از از سال های قبل خریده و یا همین امروز صبح خریده همه تو سودن، یکی کمتر و یکی بیشتر ..
اگه من جای آقا بابک عزیز بودم همینجا اعلام میکردم هرکی به حرف من خریده و نگه داشته از این ساعت به من هیچ ربطی نداره و میتونه بفروشه یا نگه داره، اگه تا الان من گفتم و شما نگه داشتین پس تا الان ضرر نکردین و تا اینجا من به درستی راهنمایی کردم، از این به بعد خودتون و تصمیم خودتون و به نظر و تحلیلای بعدی من هیچ ربطی نداره و هیچ کسی نباید با نظر من بخره و یا بفروشه! خلاص!

بعضی آدما و یکیش خود من ، دنبال یکی میگردیم که چوب اشتباهاتمونو تو سر اون یه نفر بکوبیم ..تا وقتی طرف سود برسونه که هیچ ، نه خوب و نه بده، ولی همین که کوچکترین ضرری از اون طرف متضرر بشیم اون بنده خدا میشه بدترین آدم دنیا و دق دلمونو سرش خالی میکنیم!

سلام جناب والله بنده یکی اینقدر مرد هستم پای حرفم بمونم اگر گفته آقا بابک چه نفع کنم چه ضرر بنده خدا تلاش کرده راهنمایی کنه خودم باید درک کنم این بازار تحت تاثیر خیلی چیزها هست اقابابک خبر نداشت که آتش سوزی پیش میاد که یکی از عوامل مهم هست یا جنگ یا مسائل سیاسی ما باید تحلیل خوب وبد رو جفتشون درک کنیم چه دق دلی من با علم اینکه بازار ریسکی هست آمدم به آقا بابک چه مربوط بله بعضیا حسودی می‌کنند نمی‌خوان کسی رشد کنه به هر دری می‌زنند طرف خراب جلوه کنند موفق باشید خداوند حفظتان کند وهمچنین بابک عزیز رو

حرفش کاملا درسته
دیوانه امثال شما هستین که چرت پرت میگین