تعصب بر ریپل و مقایسه با کاردانو

اکانت yes
با ۳ سال سابقه غیر مفید ک فک کنم اون موقع هم دستت خورده اشتباهی نصب کردی:hugs::joy:
چرا الان ک ریپل ۲.۸۰ رو رد کرده ساکتی
آقای تعصب
هر سری ک تو گفتی ریپل رشدشو کرده همون شب پامپ کرد😅
من رو ریپل تعصب ندارم
فقط باورش دارم
این ارز سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ ارز دوم مارکت بوده
من از سال ۲۰۲۱ هولدر ریپل ام و رو ۳۰ سنت خریدم
تا الانم اضافه کردم
من حرف حسابم با امثال تو اینه ک: ببین پسر جون
واسه ارز سوم مارکت ۳ دلار بچه بازیه
این ارز با وجود دادگاهش و مشکلات حقوقیش همچنان خودشو حفظ کرد
الان من بگم تیم قوی میگی آی تیم فلان تیم قوی نداره و از این حرفا
هر موقع مدیر کاردانو رف با ترامپ شام خورد بیا باهم صحبت کنیم:man_walking::cigarette:
هر موقع استیبل کوین داشتی بیا با هم صحبت کنیم😅

من تو سبدم کاردانو هم دارما
ولی خوشم نمیاد حال نمیکنم تا یکی اسم ریپل رو میاره سریع جبهه میگیری طرفش
حرف حسابت چیه؟

خلاصه ک سرت به کار خودت باشه و برخوردتو با بچه ها بهتر کن
انشاالله کاردانو هم بره بالا توام خوشحال باشی بلکه کمتر به بچه‌ها بپری

هیچ گونه سیگنال خرید و فروش هیچ ارزی رو ندادم
موفق و پر سود باشید🖐

شما یا بهره هوشی ات پایینه یا کلا متوجه نمیشی با اینکه من به زبان فارسیه خیلی ساده حرف میزنم. من نمی‌دونم دیگه چقدر ساده تر باید بنویسم تا شما متوجه شی. ولی متاسفانه باید یه چیزو برای شما ۱۰۰ها بار نوشت تا شاید بالاخره یه بارش رو متوجه شی.
من نگفتم ریپل بده کاردانو خوبه من در جواب اونهایی که کلا ۱ یا دو ماهه اومدند تو این بازار و این بازارو با لیگ لیگ برتر فوتبال اشتباهی گرفتند. تا یه ارز پامپ می‌کنه تازه یادشون میفته بیاند بخرند نوشتم که الان وقت خرید ریپل دیگه نیست بخاطر مارکت کو بالاش همچنان که سولانا و اتریوم نیست. ریپل رو باید همون زمان دادگاهیش خرید می‌کردید.
همین ها تا ۳ ماه پیش تو همین صفحه هر روز ton coin , toncoin می‌کردند ولی الان صداشون در نمیاد.
در حال حاضر مهلت خرید تقریبا تموم شده چه خوشمون بیاد چه نیاد ، و اگر هم کسی بخواد خرید کنه نهایتا باید ارزهای معتبر با مارکت کپ پایین بخره. خود دانی.
بنده نه نعصب دارم مثل اونی که می‌گفت کاردانو ۳۰۰ دلار میشه نه تنفر دارم مثل اونی که می‌گفت ۵۴ سنتو نمی‌بینه و همین امثال تو تاییدش می‌کردید

جوابتو دادم ولی تایید نمیشه

مالک کاردانو هم یکی از مشاوران ترامپ هس

شما یا بهره هوشی ات پایینه یا کلا متوجه نمیشی با اینکه من به زبان فارسیه خیلی ساده حرف میزنم. من نمی‌دونم دیگه چقدر ساده تر باید بنویسم تا شما متوجه شی. ولی متاسفانه باید یه چیزو برای شما ۱۰۰ها بار نوشت تا شاید بالاخره یه بارش رو متوجه شی.
من نگفتم ریپل بده کاردانو خوبه من در جواب اونهایی که کلا ۱ یا دو ماهه اومدند تو این بازار و این بازارو با لیگ لیگ برتر فوتبال اشتباهی گرفتند. تا یه ارز پامپ می‌کنه تازه یادشون میفته بیاند بخرند نوشتم که الان وقت خرید ریپل دیگه نیست بخاطر مارکت کو بالاش همچنان که سولانا و اتریوم نیست. ریپل رو باید همون زمان دادگاهیش خرید می‌کردید.
همین ها تا ۳ ماه پیش تو همین صفحه هر روز ton coin , toncoin می‌کردند ولی الان صداشون در نمیاد.
در حال حاضر مهلت خرید تقریبا تموم شده چه خوشمون بیاد چه نیاد ، و اگر هم کسی بخواد خرید کنه نهایتا باید ارزهای معتبر با مارکت کپ پایین بخره. خود دانی.
بنده نه نعصب دارم مثل اونی که می‌گفت کاردانو ۳۰۰ دلار میشه نه تنفر دارم مثل اونی که می‌گفت ۵۴ سنتو نمی‌بینه و همین امثال تو تاییدش می‌کردید