فقط اونایی که پایین فروختن الان میان شعار میدن طمع نکنید بهترین کار سیو سوده ![]()
![]()
![]()
اتفاقا بهترین کار این روزای مهم فقط هولدهههههه هلللللد حتی اگه ریزشی بود. یهو جات میذاره ها
درت بزار چرت چرا میگی اگر سیو سود نکنی و طمع کنی کل دارایتو از دست میدی تو هیچوقت نمیتونی توی سقف بفروشی پس همیشه سیو سود کن این حرف من نیست حرف تحلیلگران برجسته این بازار هستش
بنظر من این همه اخبار مثبت دور ریپل هست شاید یه اصلاح کوچیک بده ولی مطمئن باشید بعد از تحلیف ترامپ و امروز تکلیف دادگاه ریپل مشخص بشه اولین تارگت ۳.۱۱ و راحت میزنه هدف بعدیش ۴ دلار و اگه مثل لگ اول که دور بر ۲۸۰ درصد سود داد و اگه الت سیزن هم روش حساب کنیم ۱۰ دلار و ۱۵ دلار دور از از دست رس نیست…
شیر پدر نان مادر
دوست عزیز شما همش از اما اگر میگید .اگه واقعن علمشو دارید .درست حسابی راهنمایی کنید.
تو درت بذار به تو چه دوست داری سیو سود کن از کی تا حالا دلت برا مردم سوخته دوست داره مالش آتیش بزنه مگه پول توئه
هیچ کس تو این بازار صد در صد نمیتونه بگه این روند صعودی هستش یا نزولی ۵۰ به ۵۰ هستش
ولی دوست عزیز طبق اخبار مثبت و طبق چارت ریپل که الگوی پرچم تشکیل داده بود و اون الگو رو با قدرت شکست و روش تثبیت داد و دوباره مسیر صعودی خودشو انجام داد با قدرت.
و دوم دادگاه امروز ریپل اگه به نفع ریپل باشه که هست
و سوم تحلیف ترامپ و طبق جلسه میدر عامل ریپل و ترامپ
ارزهایی مثل ریپل و کاردانو که ارز هایی آمریکایی هستن میتونن رشد خیره کننده ای داشته باشن.
میتونی استفاد کنی
و اما مقاومت ۲.۹ لمس خواهد کرد و تا محدوده های ۲.۷۲
و۲.۶۲ و ۲.۴۹ میتونه اصلاح داشته باشه و نقطه ورود خوبی هستن..و تا ۳.۱۱ و هدف بعدیش ۴ هستش
نظر من هولد کردن ریپل هستش..