تحلیل بیت کوین و چشم انداز بازار

با سلام سخنی بادوستان هر چند وقت عزیزان را می‌گیرم ولی دلتنگی تو این آشفته بازار و ضرر من و هموطنان من با این اوضاع اقتصادی ملالی ست که امید به روند بهتر بازار برطرف شود ولی واقعیت دوستان بیت کوین شاه ارزها از زمان لیست با قیمت۰/۰۰۴دلار سال ۸۹ با دلار ۱۰۰۰ تومنی تنها ۴ تومن خالی تا اوج قیمت آذر ۱۴۰۳ برابر با ۱۰۸۲۳۸ دلار ۱/۴میلیون درصد رشد داشته شوخی نیست یعنی کسی سال ۸۹ میدونست و۱۰ میلیون واحد نصف بیت کوین لیست شده را با ۴ تومن با دلار ۱۰۰۰ تومنی بعبارتی ۴۰ میلیون می‌خرید ونگه می‌داشت الان صاحب ۱۰۰۰ میلیارد دلار ۱۰ سال بودجه ایران و۵ برابر ثروت ایلان ماسک بود حالا غرض از نوشتار طولانی بیت قرار نیست مادام العمر رشد کند رشد خواهد کرد وبه ۲۰۰ و۳۰۰ و۵۰۰ هزار دلار خواهد رسید ولی با اصلاح حالا هولدرهای بلند مدت بیت که همگی در سودند وبیت را اززمان ۵۰ یا ۶۰ هزار دلار خرید کرده‌اند درحال فروش بیت هستند و کسی ازاین هولد رها در ضرر نیست وعلت نوسان بیت در این ۵ هفته فروش هولدرهای بلند مدت در ۹۰ تا ۱۰۰ هزار دلار میباشد سخن زیاد هست ولی جمع بندی را ساعت ۱۰ شب عرض مینمایم کوچکی از ملت شریف ایران با آرزوی موفقیت وسود کلان برای تک تک دوستان گلم باز بخاطر نوشتار طولانی عذر مرا پذیرا باشید

خب الان که چی؟:joy::joy::joy:

با سلام دوست عزیز من مطلب را ادا کردم باید متوجه می‌شدید بازار صعودی خواهد بود بلند مدت نه طی یک ماه سه ماه اگر بخواهی برفرض داگز را بقیمت ۳۷ خرید بزنی ومدنظرت باشه عید ۶۰ یا ۶۵ بفروشی محال امره بیت اصلاح خواهد کرد مطلب را ادا کردم دوست عزیز

ازخرید۲ میلیون واحد بیت کوین ماه آگوست سپتامبر ونوامبر ۲۰۲۴ فقط ۲۱۰هزار واحد بعبارتی ۱۰ درصد هولدر فروخته اونایی که ۵۴۰۰۰ دلار به بالا خریده اند ۹۰ درصد باقیست

بیت کوین چه ربطی به داگوز داره داداشی … داگز پاره کنه خودشو میشه ۱ سنت … اون موقع سودی که ما میکنیم ارزشی نداره