اکانت yes
برادر من
شمایی ک به من میگی بهره هوشیت پایینه
پسر خوب
همین الان ک گفتی من نگفتم ریپل بده کاردانو خوبه
ریپل ۳ دلارو رد کرد
توام بشین با کاردانوی ۱ دلاریت بازی کن
استیبل کوین میخریدی بیشتر سود میکردی:joy:
رو ک نداری
سنگ پای قزوینه
منم همسن تو بودم قد بودم
عادیه بخاطر غرور جوونیه دست خودت نیس🤌
بیا بگو ریپل رشد خودشو کرده یذره بخندیم🤗
اگر فن ریپل هستی، از گروه کاردانو محترمانه بیرون برو، در این گروه کاردانو خدا ست و بقیه حتی بیت کوین هیچ ارزشی ندارند. این قانون هر گروهی برای هر رمز ارزی است. احترام خودت را لطفا نگهدار ـ
من فکرکردم فقط بهره هوشیت پایینه الان فهمیدم فارسی هم نمیتونی رو خونی کنی حتی.
چطور ممکنه یکی حتی سیکل هم نداشته باشه اونوقت بیاد تو بازار. بابا حداقل فقط املا فارسی یاد بگیر.
واقعا تو ندیدی که هزار بار نوشتم به زبان فارسی نوشتم که کسی نگفت ریپل بده؟، هیچ ارزی بین این ۲۰ تا ارز بد نیست.
منتها الان دیگه دیره دیره دیره ، واقعا میتونی فارسی بخونی؟ دیره به زبان انگلیسی میشه too late.
اون موقع که تو میترسیدی ریپل ۳۰ سنتی که درگیر دادگاه بود بخره ، من دقیقا همون موقع ریپل خریدم. حالا کسیکه ریپل ۳۰ سنتی خریده سود کرده یا کسیکه تازه یادش افتاده بخره؟
هنوزم بخدا شک دارم معنی دیره رو فهمیده باشی. انگلیسی هم نوشتم ولی مطمینم باز هم معنی دیر بودن رو نمیدونی.
به خود خدا قسم این اصلا حتی نمیتونه فارسی بخونه
دست رو تمام کتب مقدس میذارم این حتی یه دونه ریپل هم نداره ، این چون مثل اون یارو دد شت از خرید ارزها جا مونده داره اینجوری دست و پا میزنه.
پس واجب شد دوباره طبق معمول هر روزمون یه یادی کنیم تز رفیقش دد شت که میفرمود آدا تا اخر ۲۰۲۴ . ۵۴ سنتو نمیبینه
دوستان معرفی میکنم دد شت جدید.
این بیچاره مثل همون یارو پول نداره خرید کنه اینجوری داره میسوزه.
خب چرا نمیری سرکار. پول در بیاری بری همین ریپل ۳ دلاری بخری. میدونم اون موقع که ۳۰ سنت بود نداشتی بخری ولی ما داشتیم خریدیم
با این اسم و پروفایل معلومه کی فنه:joy:
با عضویت دو ماهه:man_facepalming:
بچه اید دیگه کاریش نمیشه کرد
عشقشو دارید ولی علمشو ندارید:man_walking:
تو فک کن من فن ریپل
ولی تو سبدم کاردانو هم دارم
در بیارم بهت نشون بدم؟
تو چکاره ای ک به من میگی اینجا نظر نده و از این گروه برم بیرون؟
ریپل ۳ دلاری داره میسوزونتت؟؟؟؟؟؟
گریه نکن تو کوچه شما هم عروسی میشه