تبدیل فانتوم: سوالات و پاسخ‌ها

شماها همه فانتوم داشتید ؟! یه ماهه همه اطلاعات داده شده…فانتوماتون نه صفر شده نه از بین رفته نه مهلتش تموم شده!!! (چکیده ای از پیامهای زیر !!!)

اول اینجا رو بخونید :

این مقاله هم بخونید :

بعد برید hubارز دیجیتال سوالاتتون رو بپرسید کامنتهای اینجا مال این کار نیست !!!
https://hub.arzdigital.com/

اطلاعات پایه تون در مورد بلاک چین و اینکه کیف پول چی هستش رو هم بالا ببرید!!!.
دلیل صفر نشون دادن در تراست اینه که ارزش ارزها رو از کوین مارکت کپ میگیره و چون قیمتی برای فانتوم اونجا نمایش داده نمیشه پس تراست والت هم نمیتونه قیمت نشون بده در نتیجه صفر نشون میده…دلیل اینکه تعدادش رو نشون میده اینه که شبکه فانتوم کماکان تا چند ماه دیگه پابرجاست و تراست والت شبکه فانتوم رو میشناسه …این جواب این سوال که چرا هست ولی صفر نشون میده…
در ضمن دارایی شما تو کیف پول نیست !!!که با تراست ولت از بین بره یا نره …تراست ولت و کیف پولها یه رابط کاربریه برای مدیریت داراییتون تو بلاک چین …

چرا با تبدیل تراس ولت نشون نمیده؟! چون تراست ولت قعلا از شبکه سونیک پشتیبانی نمیکه و نمیتونه شبکه سونیک رو بخونه مگه دستکاری دستی که با توجه به پیغامهای اینجا و سطح دانش اکثر افراد بهتره دستکاریش نکنید!!! و اگ تبدیل کردید با به روز رسانی تراست ولت قاعدتا باید نشون داده بشن…

اونایی هم که فانتوم بردن تو صرافی بستگی به این داره که از کدوم صرافی استفاده میکنید ، در حال تبدیل داراییتون هستن اما زمانش برای صرافی ها متفاوته و به مرور اتفاق می افته …

من فانتوم هام رو تبدیل کردم به سونیک الان ۴۸ ساعت گذشته ولی هم فانتوم رو صفر نشون میده هم سونیک و اینکه میگه تبدیلش موفقیت آمیز بوده الان باید چیکار کنم؟

چقدر شماها بی سوادین یک ساعته داره در مورد سوال شما جواب میده بعد میپرسه تو تراس ولت من چرا هیچی نشون نمیده چیکار باید بکنم…!!!واقعا بعضی مواقع از امدنم به اینجا میون این عده ادم حالم بد میشه بعد اینهمه مدت بحث و اموزش اطلاعاتی که اینجا دوستان لطف میکنن اراعه میدن بازم یه همچین شخصیتی پیدا میشه که چنین سوالاتی میپرسه

یه همچین ادمی با این سطح سواد و دانش توقع داره با ۱۰۰عدد فانتومی که داره میلیاردی پول در بیاره خدایش سوالی که از مهرداد پرسیده ایشون رو نگاه بکنین خواهشن نگاه بکنین بعد قضاوت بکنین که چرا ما ایرانیا هیچ وقت نمیتونبم پیشرفت بکنیم

اگه شعور داشتی خودتو نمینداختی وسط من از از ایشون پرسیدم تو این وسط چه کاره ای؟اگه حرف نزنی نمیگن لالی

آقای با سواد اول برو املا کلمات رو یاد بگیر بعد بیا خودتو عقل کل نشون بده احتمالا ۵۰تا سونیک داری بعد خودتو ایلان ماسک نشون برو کنار بزار باد بیاد