درود دوستان وقتی خرید می کنید.خیلی حواستون به عدی باشه که برای سفارش میذارید.متسفانه من یه سفارش گذاشتم که اگر پایین بیاد خرید کنم.یعنی به جای عدد 2.261 عدد 2.61 رو زدم که از سر خط خیلی بالاتر بود و صرافی تبدیل هم هیچ هشداری بهم نداد.که داری 30 درصد بالاتر خرید می زنی.خیلی از صرافی ها هشدار میدن که مثلا چند درصد بالاتر از بهترین پیشنهاد داری خرید می کنی.بعدش هم به جای اینکه سریع بفروشم تا در همون عدد اول خرید کنم.خرافات اومد سراغم که حتما خدا بهم یه هدیه داده و بازار از اینجا میره بالا،خلاصه الان نصف دارایی ام بابت یه اشتباه رفت.شما حواستون باشه.پر برکت باشید.
اخه چجوری ممکنه…همچین چیزی امکان نداره وقتی اوردر خرید میزارید از اولین اوردر صف فروش واستون خرید میکنه …مطمعنی اشتباه نمیکنی؟
بخوان ببین چی نوشتم.بعد گارد بگیر،در ضمن گفتم تا هموطنانم حواسشون باشه ضرر نکنند.وقتی تا صبح بیداری ممکن هست عدد اشتباه بزنی،بازار ریخت،حتی از اون قیمت که من زده بودم و فکر می کردم چند ساعت دیگه به اون عدد میرسه هم کمتر شد.و کلی ضرر کردم.از قیمت سرتیتر خرید می کنه،بعد بخوای سریع بخری هم باید یه مقدار از سرتیتر کمتر بخری،سر تیتر 2.22 بود و یه کم بالاتر 2.24خرید زده بود.اگر می فروختم روی 2 باید می خریدم.داشتم به این مبالغ فکر می کردم که تو یه چشم بهم زدن تا 2.16 ریخت.و فروختم.