سلام وقتتون بخیر عزیزان
اکثر شما عزیزان خوب میدونید تحلیل ها میتونه دارای یک تا چند هدف باشه و ممکنه هدف اول لمس بشه و در صورتی اهداف بعدی لمس میشه که شرایطش فراهم بشه
متاسفانه عزیزانی هستند که آمدن میگن آفتاب پرست و فلان ![]()
توروخدا ازیت نکنید من اصلا ترید نمیکنم در حال حاضر و اگه چیزی میزارم برای در جریان بودن بازار باشید میزارم نه اینکه بگم روش معامله باز کنید
با ۴ الی ۵ تا دونه تحلیل کمتر از ۱ هفته نفر اول تحلیلگران برتر هفته شدم و این افتخار نیست برام
این افتخاره برام که بتونم کمکی به شما عزیزان کنم پس خواهشاً دنبال خراب کردن من یا کسان دیگری نباشید چون با خراب کردن قطعاً چیزی به شما افزوده نمیشه
متشکرم از همراهی شما ![]()
![]()
داداش ببین اوضاع اینجا چقدر بی ریخت که با چهار تا تحلیل شدی نفر برتر ![]()
داداش ببین اوضاع اینجا چقدر بی ریخت که با چهار تا تحلیل شدی نفر برتر ![]()
![]()
چون اینجا فقط تحلیل صعودی لایک میخوره اول هستید دوست عزیز پنج ساله اینجام وقتی بازار نزولی بشه تحلیلگرها کلا ناپدید میشن چون اه و نفرینه که دنبالشونه همینجوری گفتم منظوری ندارم فقط گفتم عبرت بگیری البته امیدوارم… دوست من انشالله موفق موید باشین شنا و همه ی دوستان عزیزم…اینو برا تازه واردها میگم اخرین صعودمونه شاید دوباره یه ریزش کنه شاید هم بره برا سقف جدید فعلا پول جدیدی وارد بازار نشده اخرین کامنتم بود ببخشید دوستان گلم خدانگهدارتون
بیا پایین انقدر خودتو بالا نگیر ![]()
حمیداقا تحلیل خوب وصددرصدوجوددنداره ولی کمک و تجربه گزاشتن بردیگران مفید و قابل احترام .گاهی تحلیل و تجربه تان را به اشتراک بگزارید .تشکر ![]()
![]()