دوستان من و همسرم دوم دیماه سال 1398حدود 5000واحد ریپل رو خربداری کردیم.به اسرار یکی از دوستای من.. و بعضی مواقع شیش ماه یکسالم هم میشد سر نمیزدیم به بازار و قیمت به چشم یه پس انداز با ریسک بهش نگاه میکردیم.. و الان پسرمون بزرگ شده.. آیا به نظرتون بفروشم یا صبر کنم..(من به پسرم میگم صبر کن بابا.. اون میگه نه بفروشم شب عید ماشین بگیرم.بابا اومدیم ریخت و… )
لطفاا جواب بدهید چون جواب شما رو من به پسرم نشون میدم
به اندازه مبلغ ماشین،از سودت بردار و حتما اینکار رو انجام بده.
آرامش و رفاه خانواده مقدم تر از تمام واجبات هستش.
سال اینده افزایش قیمت دلار داریم که قطعا قیمت خودرو و تورم هم افزایشی خواهد بود.
اگ من جای شما بودم نصفشو میفروختم! نصفشو نگه میداشتم ریپل الان داره مسیر سولانا و اتریوم و بیت سالها پیش رو میره شاید ی هفته شایدم یکی دو سال دیگه به قیمتای غیر ممکنی دست پیدا کنه
سلام دوست عزیز خوشحالم که سود کردی
اصلا فروشنده نباش چون بازار ریپل داغ و طبق خبرهایی ک شنیدیم تا 5 دلار رو میزنه حتما
فقط خواهش میکنم از سودت دست آدمای کم بضاعت رو بگیر
به دیگران کمک کنی خدا هم دستمون رو میگیره
چونیکی کنی نیکی آید برت
بدی را بدی باشد اندر خورت
هوای همدیگه رو داشته باشیم
نفروش..پسرت آیندش براش مهم نیست..فقط ماشین داشته باشه جلوی همه بگه منم ماشین دارم بچت میخواد خود نمایی کنه…
توصیه میکنم به هیچ عنوان نفروشید حداقل به سود خوبی رسیدید بفروشید که سود بسیار خوبی کنید.. هم خودتون از سود سهم داشته باشید هم باقی فرزندانتان از سود سهم داشته باشند.. به قول اون دوستمون حرف قشنگی زد گفت ماشین نخر…صبر کن نمایشگاه ماشین بزن..