خدا لعنت کنه تیم سازنده جسمی با ۲۰۰ میلیون ضرر فروختم گالا گرفتم یک ماه و نیمه فقط قرمز خاک تو سرت کثافت
امیر چرا فروختی برو پیامای قبلی خودتو بخون!
الان اکثر ارزها همینن،البته که ارزی که خریدی از جاسمی چیزی کم نداره ولی دوستان نفروشین ک ارز دیگه بگیرین این شاخه اون شاخه نرید بخدا من از سال ۹۹ وارد این بازار شدم فروردین ۱۴۰۰ یک میلیارد شیبا گرفتم دو روز بعد به فگ تبدیلش کردم اردیبهشت ماه من داشتم دیوونه میشدم
کلا این بازار همینه الان اندازه یه استخره کوچیکه که با انداختن ی اجر داخلش موجهای بزرگ میسازه
شما فقط باید ارزو بسنجی ببینی الان چقدر حجم معاملاتش هست،و اینکه ارزش سکها یا همون مارکت کپش نسبت ب قیمتش درست هست یا خیر مثال ،وی چین یا گالا یا جاسمی خودمون الان تقریبا ارزششون و تعداد سکهاشون و حجم معامله درسته نباید ترس بیاد سراقت وقتی میاد پایین مخصوصا وقتی کلا مارکت همینه
درکل یچی بگم راحتتر درک کنن تازه واردها که الکی ب حرف اینو اون داغون نکنید هم جونتونو هم مالتونو
شما باید نگاه کنی ب ۱۰۰گرم طلای توی دستت ن قیمتی که یهو بالاپایین میشه الان بیان بگن طلا شده ۱میلیون !! میفروشی؟ ن خدایی میفروشی؟
گالاارزآینده داری..ان شاا..galaبرات جبران میکنع:rose:![]()
خاک تو سرش که هیچ. چوب تو ک..و..ن..ش
![]()
لطفا سند باکس بخر چون حجم رشدش همیشه ۲۰ درصد از گالا بهتر و تو دور اول ۴۰۰ درصد رشد کرد ولی گالا سیصدو خوردهای امیدوارم همیشه سود کنی
امیر که میگفت من تا ۲۰سنت نشه نمیفروشم،کسی عجول باشه تواین بازار موفق نیست
شاهین جان درسته نمیدانم اینجا کسی ۵۰۰ کا جسمی داره یا نه بخاطر همین من دو ماهه چشمم رو عملکرد این ارز بود و در مقایسه با ارزهای دیگه اصلا خوب کار نمیکرد شما نمودار دو ماهه این ارز با سایر ارزها مثلا گالا که هم قیمت و تعداد سکه تقریبا یکسان داره را مقایسه کن تقریبا تا سه هفته قبل قیمتشون یکی بود و حتی جسمی بالاتر از گالا رفت ولی تو گروه تلگرام جسمی چو افتاده که قراره از بایننس دی لیست بشه و خیلی از هولدرهاش تو این یکی دو هفته فروختن و تخریبش کردن . در اینکه ارز پشتوانه عالی و کلی برنامه داره شکی نیست ولی واقیعت این بود که گفتم .
روز به روز ضررم بیشتر میشد و از بازار عقب افتاده.
لطفا خودتان نمودار یک ماهه را مقایسه کنید.
درود دوست گرامی ارزcgptبخر وسه ماه صبرکن ومن رودعای خیربفرما🙏