منم میخوام دیگه از این صفحه کمرنگ بشم و در یه گوشه نظاره گر باشم.
امیدوارم از سودی که گرفتین نیازمندان واقعی رو فراموش نکنید.
دل نیازمندان رو شاد کنید خدا دلتون رو شاد میکنه.
منتظر پامپ xrp باشید تا چند روز اینده.
هیچگاه به سمت تکنیکال و کانال های سیگنال فروشی نرین که هدفشون فقط پول هست.
خودم و شما رو به خدا میسپارم .
۱ درصد از سودتون رو ببخشین به نیازمندان بچه هایی که در این سرما شکمی گرسنه و تنی سرد دارن.
خدا نگهدارتون باشه خاتمه پرونده پیشاپیش مبارک.
دوستانی که تهمت زدن مسخره کردن بد صحبت کردن حلالتون باشه مثل شیر مادر شما برادر های من هستین هموطن من هستین.دوستون دارم همدیگرو دوست داشته باشین پول میاد و میره.ولی انسانیت بره همه چیز رفته.
سلام وقتتون بخیر متشکر به خاطر حضور تا به الانتون ولی آقا بابک یه عده هستن امثال من فقط ب خاطر دیدن نظرات شما تو این صفحه میان و حتی با ونظرات شما ورود خروج زدیم ک بتونی ضرر های چند سالمون رو جبران کنیم…
ب نظر من اصلا کنار نکشین چون خیلیا ب نظرات شما دل خوش کردن و واقعا اگه نباشین امکانش هست راه رو اشتباه بریم و دوباره دچار ضرر چند ساله بشیم…
از شما خاهش میکنم این صفحه رو ترک نکنین..
پرونده بسته نشده و این پرونده تازه به جریان افتاده و مراحل حقوقی آن آغاز شده …
اما در خصوص فرمان اجرایی ترامپ: هیچگاه فرمان اجرایی نمیتواند متضمن بستن پرونده های قضایی باشد …
فرمان اجرایی رئیس جمهور آمریکا متضمن سیاستهای دولت در خصوص موضوعات مختلف است مثل مهاجرت و تغییرات اقلیمی و سیاست خارجی و مهاجران و غیره که دارای شرایطی است …
میتواند در قالب فرمان اجرایی مثلا در خصوص رمز ارزها دستور نظارت متمرکز یا بازنگری در تدوین قوانین بدهد …
ترامپ بطور غیر مستقیم آنهم نه بصورت فوری میتواند با تغییر رئیس sec و سپس تغییر اعضا کمیسیون مربوطه که آنهم فرآیند انتخاب خاص خودش را دارد بر پرونده تاثیر بگذارد با دستور بازنگری در سیاستهای مربوط به رمز ارز بدهد اما نه یک مورد خاص …
حتی نهادی مثل sec نهادی مستقل مثل دستگاه قضایی است و ترامپ مستقیما نمیتواند در تصمیمات آن دخالت کند ، فقط میتواند با سیاست گذاری تاثیر بگذارد …
پرونده ریپل یک پرونده ای است که میتواند تعاریف حقوقی در خصوص ماهیت عملکرد رمز ارزها در موارد مشابه ایجاد کند لذا پرونده ای نیست که به این سادگی بتوان آنرا مختومه کرد …
یا باید مقررات و قوانین وضع بشوند یا باید اجازه داد دادگاه تفسیر خودش را از ماهیت اقدامات رمز ارزها ارائه و تبدیل به یک رویه حقوقی برای همه جامعه بشود …
پیش بینی من ادامه این پرونده به مدت حدود یکسال است …
سلام بر بابک عزیز
من واقعا مدیون شما هستم وگرنه کلی ضرر کرده بودم
حتما به سفارش شما به مستحق ها کمک میکنم
ممنون از آرامشی که بهمون دادی و خبرهای خوش ت
ممنون میشم همچنان همراهی مون کنی
سلام دوست گرامی اجالتا با نظر و تفسیر شما کاملا مخالفم طبق فرموده شما پس فرمان اجرایی یک اختیار فرمالیته است اونم توی کشور قانون مندی مثل آمریکا!!! اساسا فرمان اجرایی تغییر در سیاست کلی و حتی جزیی سازمان ها در امریکاست که بر عکس کشورهای جهان سوم خیلی هم سریع و لازم الاجراست که طبعا با تغییر قوانین احکام صادره هم قطعا تغییر خواهد کرد شما به تغییر قوانین کلی مهاجرت دقت کنین توی چند دوره اخیر تغییر ریاست جمهوری امریکا که با چه سرعتی ابلاغ و اعمال شده
منظور از بسته شدن پرونده ریپل مختومه شدن اون نیست بلکه با عدم ارسال مدارک جدید و ثبت درخواست تجدید نظر از طرفsec رفع ابهام از ماهییت کارکرد ریپل انجام شده و از زیر تیغ حکم قطعی خارج شده مورد دوم اینکه رییس sec خودشون و هم فکراشون زودتر رفع زحمت کردن و رفتن قبل از صدور حکم تغییر ترامپ که این خودش تسهیل کننده فرمان اجراییست
و در آخر اینکه دوستان برادران و خواهران و رفقای گرامی لطفا در مورد ریپل تحقیق کامل انجام بدین احساس من اینه که طلای پنهان رمز ارزهاست بنده نه تکنیکال رو کار دارم نه فاندامتال و غیره به حد توانم از پولی که براش برنامه ای نداشتم و توی زندگیم بود و نبوداش تاثیری نداشته خرید کردم تا یک سال اینده هم شخصا دید مثبتی دارم به رشد چشمگیر ارزها و هولدر باقی میمونم