وضعیت فانتوم

پارسال ریپل بود ۲۵۰۰۰ الان شده ۲۵۰۰۰۰ هزارتومان و تمام ارزا حالا ۳ساله با توهم ۱دلاری .۱۰ سنتی با توهم ۱سنتی .با توهم ۱دهم سنتی تعصب الکی جا موندیم تو بازار هی هم به ما میگن حالیت نیست .کسی که غرور و تعصب به هرچی داشته باشه آخرش همینه ۲سال صبر کنین از بازار جا بمونین بخاطر این ارز دوزاری بعد ۲سال بازار ریزشی میشه بدم میاد پایین و وقتی بیاد ایندفه هم بد میریزه و هم زمانش ریزش میره به ۳سال .اون موقع می بینین بیت بیاد زیر ۵۰تا بعد این زیر تک تومن شد یادتون میندازم بماند به یادگار براتون

وقتی داری از گذشته تعریف میکنی و اتفاق هایی که قبلاً افتاده رو دوباره بگی یا از رشد ارزها در ماه ها و سال های گذشته تعریف میکنی اسمش داستان سرایی هستش
دو تا تحلیل بگو
از تکنیکال و مقاومت و حمایت مطلب بزار تا استفاده کنیم

تو درست بشو نیستی تحلیل با جزئیات کامل هم بگم تو متوجه نمیشی داستان میگم نمیفهمی بعد بیام از نمودار تکنیکال بگم مغزت گنجایش نداره

۲ساله دارم هی میگم .میگی سم پاش ازاین چرت پرتا تو همین ۲سال حرفمو گوش میکردین الان پولتون چند برابر شده بود .الان میگی من چرا اینجام .من اینجام چون ۹۹درصد جای دیگه پول گذاشتم ۱درصد اینجا اونم از زمان قدیم .برو ببین مطلبایی که تو این ۲سال گذاشتم و ببین چند درصد این رشد کرده به حرفم میرسی

کلا تو مریض هستی 2 سال پیش هم گفتی دوج کلاهبرداری خیلی هارو بدبخت کردی با این حرفت فروختن کلا مشگل داری حالا مشگل تو شاید دوران کودکی بوده برات ک تا الان تو وجودت رشد کرده

صبر کن اومد زیر یک تومن بخر

بر چه اساس و منطقی انقدر قشنگ شعر میگی

همون میم فای که آنقدر تعریفش و میکردی هم ری ه
تو چیزی بارت نیست
فقط بلدی شعر بگی و ادعات بشه
تو هر صفحه ای رفتی فقط گفتی نخرید
اینم شد تحلیل
فقط میم فای و‌گفتی بخرید که اونم ری د
هم اون
هم خودت

دو ساله فقط میگی نخرید درست
خوب چی بخریم