تحقیق و سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال

واقعا نمی دانم چرا عده ایی اینجا، ماروخیسم هستند، تعریف مازوخیسم را جستحو کنید لطفا، چرا عاقل کاری کند که به خودش اسیب و ضرر برساند. دوستانی که اطمینان دارند از داشتن کاردانو اسیب روانی و مالی و جسمی می بینند، چرا نمی فروشند و نمی گویند کاردانو حلال و جونم ازاد!
اخه نمی شه که هم کاردانو را نگهداری هم از اسیب های ان بنالی، این همان ترجمان عبارت ماروخیسم است. اگر مازوخیسم هستید که تکلیف همه را روشن کنید…
کاردانو ظاهر و باطن همین است و بازار ساز بسیار کثافتی دارد و اگر در قیمت های خیلی پایین نخریده باشید ان قدر قیمت را بالا و پایین می کند که اول روانی شوید و اخر بفروشید و بعد هم که ترکاند مجددا بیشتر روانی شوید. اگر در قیمت خوب نخریده اید بفروشید و در سیکل بعدی در قیمت کف بخرید که این نوسانات نگرانتون نکنه، اگر بالا خریده اید که در دام بازار ساز افتاده اید. حالا خود دانید مازوخیسمی های عزیز…

تا حالا سه تا مازوخیسمی داریم، یک کلینیک جهت درمان و ترک کاردانو تضمینی معرفی کنم؟

اینها فکر کردند اگه بیاند اینجا تو قسمت پیامهای یه اپلیکیشن ایرانی و به کاردانو بدو بیراه بگند، نهنگ‌های میلیاردی کاردانو میاند اینجا و کامنتهاشونو میخونند و میگند ای وای بچه ها، این آقاهه ناراحت شده پس قیمتو بکشیم بالا.
اینها کاری جز نا امید کردن و ناراحت کردن دیگرون نمیکنند. ولی وقتش که برسه یهو ناپدید میشند.
مثل اون یارو که میگفت ۵۴ سنتو نمیبینه الان کجاست ؟ یادته روزی ۴۰۰ تا کامنت میذاشت الان کجاست واقعا ؟
منکه مطمینم هیچ آدم عاقلی با خوندن کامنت دیگرون ارزشو خرید و فروش نمیکنه من برا یه عده تازه وارد گفتم