جالبه بعضی ها دائماً میگن این ارز هیچی نمیشه این ارز فلان هست این ارز بهمان هست، خوب دوست عزیز اگه فکر میکنی این ارز بدرد نمیخوره بفروش برو یک ارز از ده ارز اول مارکت بخر، دیگه اینهمه حرف نداره هم اعصاب خودت رو خورد میکنی هم بقیه رو، من قبلاً هم گفتم این ارز ریسکش بالاس، اگه توانش رو داری بخر ، اگر خریدی و در ضرر هستی وقتی پامپ ۲۰ یا ۳۰ درصدی کرد با اصل پولت خارج شو، اگرم که قصدت اینه که تا آخرش باشی هرچی شد پس دیگه گلایه نداره، من خودم ریسکش رو قبول کردم این ارز ۱۴۶۲۸ هولدر داره تا الان میتونید تو کوین مارکت کپ ببینید کیف پول ها رو هم میتونید ببینید تعدادی کمی از این تعداد ایرانی هستند ، من خودم بیش از یکساله این ارز رو دارم و میانگین خریدم بسیار پایین هست، نیازی ندارم به کسی چیزو ثابت کنم آدرس کیف پولم و مقداری که هولد کردم هم در سایت etherscan هست و ریسکش رو قبول کردم و نمیدونم آخرش چی میشه ولی خداشاهده اینجا طرف الان یکسال پیش وارد تومی شده و در ضرر هست و خودش رو تحلیلگر میدونه البته سر از هیچی در نمیاره با هزارتا اسم کاربری میاد مثل بچه ها و بیماران روانی اعصاب همه رو خورد میکنه، وقتی اسمشو میگم ناراحت میشه میره ناپدید میشه تا چند روز و با اسم اکانت کاربر تازه وارد میاد حرفهای خودش که با اکانت قبلیش گفته رو تایید میکنه و میگه فلانی راست میگفت باید میفروختم!!! اکانت های مشاور اقتصادی ارز دیجیتال ، cnz، سعید، سالاری، کاربر تازه وارد و … دوستان هر ارزی رو اگر خرید یا فروش میکنید با عقل خودتون و اختیار خودتون انجام بدید نه حرف کسی. من از بعضی از دوستان همینجا شنیدم که خیلی از هموطنان با سیگنال کانال های تلگرامی که طرف پول میگیره اومدن خریدن و حالا دچار ضرر شدن و ناراحت هستند
چقدر حرف میزنی فک
ببهشید کجا زده تعداد هولدرهارو
این ارز اصلاح کرده و مثل بقیه ارزها باید کف سازی کنه و در هنگام کف سازی هم ممکنه پامپ و دامپ کوچیکی داشته باشه ،،نکران نباشید و در خرید در کف برای خود تعداد اضافه کنید ،،اکثر ارزها بعد از رشد چند هزار درصدی اصلاح میخورن وبعد کف سازی حالا ۶ماه یا یک سال شاید طول بکشه ،با خرید در کف و صبر نتیجه خوبی میگیرید ،،
این تجربه چند ساله من در این بازار هست،،در کف فقط در چند پله خرید کردن،،،به شخصه ترید میکنم و برای دوستانی که متضرر شدن تنها راه صبر و در کف میانگین کم کردن هست تا به نتیجه خوب برسند:person_in_steamy_room:
آرزوی سود برای هم وطنان
پروانه کمتر فک بزن