در گذشته اعتقاد داشتم بیت کوین به اعداد پایین برگشت داده میشه و متناسب با اون مقدار ،باقی اززها هم ریزش داشته باشند ولی چنین چیزی برای بیت اتفاق نیافتاد ولی ارزهای دیگه حتی بیش از اون مقدار مد نظرم ریزش داشتتد،
انسان عاقل نمیتونه چشم بر حقایق ببنده، واقعیت بازار این بوده و همینجوری که بیت در ریزش با ارزهای دیگه همراهی نکرده در روند مثبت هم اجازه همراهی رو به ارزها نخواهد داد و چناچه صعودی برای ارزهای دیگه اتفاق بیافته،به همین طریق که سرکوبشون کرده باز هم چنین خواهد کرد،البته تعداد محدودی متشکل از ارزهای شناخته شده و غیر نام آشنا، میتونند رشد هم داشته باشتد ولی باقی بازار،هرگز،
قبلا میگفتم،روند صعودی برای کلیت بازار اتفاق میافته ،اما با دیدن این ۳ماهه اخیر،کلا نظرم عوض شد و با شهامت میگم اشتباه کردم😉
قبولت دارم
کار درستی
عزیز شما اگه تایم تونل رو دنبال کنی خیلی خوب میتونی متوجه بشی که تحلیل یعنی چی و بازار چطور پیش میره از وقتی کانالشو دارم همیشه جلو هستم
سلام دوست عزیزم
اول اینکه اشتباه برای هر انسانی پیش میاد ، ولی اقرار به اشتباه نشانه وجدان بیدار هست ، امید به خداوند منان که همه ایرانیان عزیز همیشه و همه جا سربلند و پیروز باشند، پیشگو جان موفق و پایدار باشید
دوست عزیز بیت کوین کاری به ارزهای دیگه ندارد پتانسیل خود ارزها در جذب یا دفع سرمایه باعث این اتفاق است البته کل بازار مدیون بیته
ارزایی که جزو ۱۰۰تا اول جدول هستند بابیت راحت بالا وپایین میشن بجز موقع الت سیزن که بیت رنج میزنه