میگم دو سقف کندل یه ساعته بزنه وارد شو ینی چی؟
روی ۶.۸ نگاه کن ، پین بار نزولی زد کندل نزولی زد بعدش اومد بریک کرد با کندل فول بادی، دو تا پولبک و ادامه مسیر
این میشه ، سقف زدن
کجا خیلی معتبر میشه وقتی ک یه ستاپ نزولی مثل پین بار و کندل تاییدی بعدش شکل بگیره و واضح نشون بده میخواد بریزه و سریع اون ستاپ با یه فول بادی بریک بشه
حالا لبه قیمتی ک برا من مهمه توی روزانه ۸ دلاره
برو کندل روزانه ۶ام ۷ام ژانویه دقیقا همینو داریم پین بار و کندل نزولی ،روی سطح ۸دلار
روزانه سطح ۸ دلار بریک کرد توی پولبک بهش(دقیقا اتفاقی ک توی ۴ساعته روی ۶.۸ دلار افتاد) سوار شو و از یه لگ صعودی زیبا لذت ببر
اینارو باید پول بدی بهت یاد بدن ولی خوب اینجا یه سریا به من لطف داشتن من با عشق بهتون میگم
نفرمایید ، ما باید بیایم پای منبر شما بشینیم شما به ما یاد بدی روند خنثی و ساید چیه ک صد بار توی چند هفته گفتید
البته من ک اهل به یاد اوردن نیستم ولی همین ک کسی دیگه اینجا سرمایه گذار خرد بیچاره رو با دوتا کندل نترسونه برا من کافیه ، اونم توی شرایط فعلیه بازار ک هر لحظه ممکنه بخوابیم پاشیم ببینیم چند ده درصد آلت کوینا بالا رفتن
سلام بر همگی . استاد یه سوال و زحمت براتون دارم و البته پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم . نظرتون راجع به رمرز ارز jup ژوبیتر برا هولد یکساله چی هستش .در ضمن بنده با مسعولیت خودم خرید خواهم کرد . ده م تومن برا این کار در نظر گرفتم که فعلا بهش نیازی ندارم