جایی که همه دارن میفروش تو بخر !!!
جایی که همه دارن میخرن تو بفروش !!!
موفقیت …
این چه استدلال مسخره ایه تو بورس همه داشتن میفروختن تو اگ میخریدی الان با خاک یکسان بودی که
همینجا ی عده تا سقف قبلی ینی ۱۹ رو بعد ۳ ماه دوباره زد همه فروختن
بورس ایران که یه دروغ محضه ، اقتصاد پکیده ، کارخانه ها ورشکسته شدن بعد شاخص داره میره بالا !
چرا بورس مسخره ایرانو با ارز دیجیتال یکی میکنی؟؟ بورس که دستوری منفیش میکردن دستوری مثبت هیچ تحلیلی رو این سیاست جواب نمیدی..این حرف من نبود حرف یکی از استادی ارز دیجیتال بود..کل حرفش این بود جایی که همه ترسیدن تو نترس..تو منفی بخر تو مثبث بفروش این حرف بدیه؟
نه این حرف درسته ولی معنای حرف قبلیت فرق میکنه با این
این که ت این بازار نترسی خوبه ولی تصمیم سنجیده گرفتنم ملاکه با یه تصمیم غلط هم از اصلاح جا میمونی هم از صعود
یه ترسی هست که بدون تحلیل همه دارن میفروشن در صورتی که اون ارز صعودیه تو تحلیل..هم برای من هم شما اتفاق افتاده بارها دیگه, یه ارزی رو فروختیم رفته بالا…تو بورس هیچ تحلیلی جواب نمیده یادمه یه سهم داشتم دو ماه بسته بود پولم دو ماه خوابیده بود وقتی باز شد با منفیو ضرر باز شد مگه میشه همیچن چیزی…اونجا سهم ریزش میکنه عوض اینکه بعد اصلاح بالا بره میبینی داره پایین تر میاد
افرین برای من خیلی پیش اومده وقتی اماتور بودم هی شاخه ب اون شاخه میکردم اما رفتم اموزش دیدم به نظر من تا وقتی اموزش نبینی بی فایدس چون بازی با پول و سرمایس