پامپ pepe2 از رگ گردن بهتون نزدیک تره…
قیمت در حال حاضر 7 صفر 26
به تاریخ 27 دی ماه 403
من بهتون اعتماد دارم بلگوش عزیز. لااقل تو این دوسالی ک تو این صحفه هستم. ازرو دلیلو مدرک حرف میزنی بی ربطم حرف نمیزنی خداییش:folded_hands:![]()
دمت گرم. ب نوبه خودم تشکرمیکنم ازت. بابت همین یک خط متنت ولی باهزار امید. واس من. امشب متنتو دیدم امیدوارشدم.
قرارنبود حرف منفی بزنم تاشب عید ولی من یکی دیگ بریدم همین روزاست ک فکربد بزنه ب سرم ک با 300میلیون تومن ضرربیام بیرون ازش. باز ب جاش ارز SEIسی رو خواستم بخرم. نمدونم این کارو بکنم یان.
بچها رفیقای تو گروه واقعا ناموسا ب نظرشما نیاز دارم سردوراهی بدی گیرکردم. نفروشم تاهمون تاریخ سال دیگ بمونم باپپه2لایک👍
بفروشم با سیصدتومن ضررخارج بشم. مبلغ 130تومن برام میمونه از کل 430تومنی ک ازاول خریدم. ارز سی رو بخرم دیسلایک👎
چون واسه 20فروردین سال دیگ ب 340میلیون پول نیاز شدید دارم:pensive_face:![]()
لااقل تااونجا هم بره بالا ب هم پول خودمم برسم حله. ک مجبور نشم باضررسنگین بفروشم ک قرضمو بدم.
خدایانوکرتم:folded_hands:![]()
بچها مشارکت کنید:pensive_face:![]()
عمو تا کجا رشد میکنه
سلام..دوست عزیز..روچ قیمتی خرید زدی..پله ای خریدی..
بعد پپه۲ ارز خوب و قوی هست..دیر زود داره ولی سوخت سوز نداره…به این فکر نکن مثلا از ریپل موندم از فلان چیز موندم .نه داداش به موقع اینم گاز میده
فعلا صبر کن، به نظر من جابجایی ارز به صلاح نیست..
بازم تصمیم با خودت ..
ارز pepe2 بعد از مدتها درجا زدن و اصلاح پتانسیل رشد و پامپ داره..
اصلن ها داداش ۱۵روزع وقتش مونده پارسال یادم چ پامپی کردع ها په په اصلی این ها پشمونی میشی بدجوری ها
آهان. چشم بلگوش جان. ممنون ازاینکه وقت گذاشتی جواب دادی. سپاس. پس وامیستم روهمین. دوستانیم ک با لایک قشنگشون منو راهنمایی کردن ازشون تشکر میکنم. خداپدر مادر همتونو بیامرزه:folded_hands:![]()
![]()
حرفت حساب داداش. ممنون ازلطفت:folded_hands:
عشقی