اشتباه در تحلیل

بسیاری از دوستان از اینکه من دیروز تو ۳۷ سنت سیگنال خروج دادم ناراحت هستن ولی برای یک تحلیل گر مطرح یک اشتباه کاملا طبیعی هست و اینکه بازار دقیقا برعکس تحلیل های من جلو میره کاملا اشتباه هست البته در تحلیل یک ماه پیش که گفته بودیم نزولی هست که یکباره صعودی شد اونهم خارج شدن دوج از مثلث تقارنش بود به هرحال دو اشتباه برا یک تحلیل گر مطرح کاملا طبیعی هست لطفا مرا سرزنش نکنید.

شما ثابت شده هستید استاد با این چندتا اشتباه چیزی از داشته های شما کم نمیشه.

بر پدر و مادرت لعنت aryayi که اکانت فیک ساختی،،،،و مثله دو ماه پیش داری بچه بازی درمیاری،،،،اقایون خانمها اگر این شخص کارت ملی گذاشت و اسمش مجید منفرد بود من حاضرم تمام داراییمو بدم ولی به خداوندی خدا که این حرومزاده داره سواستفاده میکنه !اگر راست میگه من اسمم مجید منفرده و ۴۴ سالمه کارت ملی رو بزاره رو اکانت

جنابعالی تحلیل هات عالیه فقط بازار برعکس تحلیل های تو پیش میره الان که گفتی صعودی هست خدا به دادمون برسه.

:joy::joy::joy:عالی بود خدارو شکر که کامل شناختین این آدم هارو

داداش هیچ کسی نگفته که باید حتما ادعای تحلیلگری کنیم چون همین دوتا اشتباه شما ممکنه زندگی وسرمایه خیلی از دوستان تازه وارد که دوریال جور کردن واومدن یه سودی ببرن را نابود کنه پس خواهشا دوستان مراقب خوابها واستخاره ها ونظراتی که میبینن ومیدن باشن که باعث گمراهی دیگران نشن انشا الله خدا شفا بده