تحلیل های ضد و نقیض

دوستانی که اتریوم دارند چکارکنیم بدجوری حالمون راگرفته همه درحد ۸درصد ۱۰درصد رشد کردند این بزور به۱درصد میخوام بفروشم یا با چندتای دیگه عوض کنم ولی نمیدونم چرا دست ودلم نمیره هرکی وارده تحلیلی بزاره ببینیم چکارکنیم

چه تحلیلی برادر،ریپل 40سنتی سه ماه قبل شده 3دلار و چهل سنت مگه قابل پیش بینی بود فقط حس و گمان بود مثل تمام ارزهای دیگه.

دوست عزیز صبور باش ارز اشی مشی نخریدی که نگران باشی قدرت مند ترین ارز بلاک چین رو خریدی اتریوم با ارزشمند ترین رمز ارز کیریپتو هست من اتریوم رو از قیمت 300دلار فقط خرید کردم آخرین خریدم 2900 دلار بود. فقط صبور باش ببین تا چند ماه دیگه کل بازار کیریپتو حرف از اتریوم میزنن من اصلا آدم تعصبی نیستم فقط به اتریوم ایمان دارم تحقیق کردم برسی کردم چندین سال حقیقت اینه اتریوم انقلاب بلاک چین هست. بهتره همه دوستان یکم مطالعه در مورد بلاک چین داشته باشن. امیدوارم تمام هموطن های عزیزم پرسود و خوشحال باشن.

آفرین بهترین کار اینه که این ارز رو عوض کنی

نکن اینکارو، به خدا که بعدا پشیمون میشی،من دقیقا اینجایی که شما قصد فروش داری یه عالمه خریدم و بهت تضمین میدم اتریوم پایینترین قیمت تاریخی خودشو دید، الان کف هست، صبور باش، بالا میره یه موقع میبینی فقط اتریوم داره پامپ میزنه بقیه ارزا فقط دارن نگاه میکنن
من ۱۰ ساله دنبال و تحلیل میکنم بازار رو، و حرفه ای در تحلیل قیمتی و نمودار هستم، برای خودنمایی نمیگم، دوستانه و برادرانه گفتم
در حد راهنمایی بهت میگم برو یه سر چارت ETHBTC رو نگاه کن، دقیقه کف روند چند سالش رسیده، و تیم انریوم ۳ ماهه اول ۲۰۲۵ آپدیت میدن برای سرعت و هزینه کارمزد انتقال که قطعا تاثیر مثبت در قیمت میزاره ،تصمیم با خودت