وضعیت ترا کلاسیک

درود! جامعه ترا کلاسیک متفق‌القول یه پیشنهاده تصویب کردند که تا ارتقای جدید شبکه به ادعای ترا لبز مبنی بر سوزاندن یا مسدود کردن ۱ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ustc این تعداد رو از عرضه کل، کم نکنند. چون اعتقاد دارند ترا در این مورد شفاف‌سازی نکرده و به قول خودش عمل نکرده. از قبل توافق شده بود موجودی کیف پول‌ها در اختیار جامعه قرار بگیره ولی ترا فقط اعلام کرده این تعداد رو سوزونده:laughing::laughing::laughing::laughing:.

تفسیر کن برای ما بیسواد ها
خودم رو عرض میکنم وگرنه بقیه عزیزان ماشااله وارد هستند

توکن های lfg رو باید خود تیم ترا با حکم دادگاه بسوزونند فقط همین رو بدونی بسه در صورتی سوخته میشه که دوکوان مبلغی رو پرداخت کنه… این امکان هست که تا دوهفته بعد توکن ها سوزونده بشه ۱.۸۶ میلیارد توکنه ustc

سلام ی سوال راجب توکن های op و cp چیزی نگفتن که اون توکن ها چی میخاد بشه؟؟؟؟

خب چه تاثیری رو قیمت داره؟
کل عرضه چقدر هست
تقریبا چقدر ب قیمت اضافه میکنه؟

نه طبق توافقی که قبلا بین جامعه و ترا انجام شده بود، براساس رای دادگاه بابت بخشی از بدهی قرار گذاشتند ترا یا مکانیزمی درنظر بگیره که جامعه بابت از بین رفتن موجودی، مطمعن بشه یا کیف پول‌ها رو در اختیار جامعه قرار بده.
هدایت و رهبری ترا کلاسیک برعهده جامعه است نه ترا. خلاصه مطلب، جامعه به ترا اعتماد نداره و طبیعی هستش، چه تضمینی وجود داره که ترا تمام موجودی کیف‌پول‌هاش رو واقعا سوزونده باشه؟؟ بنابراین، قراره در اپدیت جدید شبکه که به زودی انجام میشه خودشون با مکانیزمی که در نطر می‌گیرند این میزان رو از عرضه کل، کم کنند.

کل عرضه که 7.87 میلیارده که توکن های lfg و tfl تقریبا ۳ میلیارد یا بیشتر هست اگه سوزونده بشع طرح ریپگ راحت انجام میشه اینا در صورتیه که بخوان انجام بدن فکر اونا مهمه.

پیشنهاد میکنم یک کانال تلگرام بزنی
آدرس اش رو اینجا کامنت کنی
فقط جوری ک ادمین سایت متوجه نشه