پروسه رشد ریپل کم کم ۶ ماه طول میکشه اینطور هم نیست که چندروزه بشه مثلا ۱۰ دلار فکر کنم رشد وحشتناک ریپل موقعی شروع بشه که تمام توکنهای اون آزاد بشه و سیاست این شرکت این طور هست که با هر تراکنش توکنهای اون سوخته میشه و برای اینکه هزینه تراکنش در حد معقول و رقابتی بمونه توکن آزاد میکنه البته جوری که سهام دارای اون ضرر زیاد نکنن و تمام اینها بستگی به تسلط دلار در بازار داره به نظرم موج سوم رشد بستگی به ای تی اف داره در کل بگم این توکن با توجه به شرایطی که داره آینده کرپتو هست و میتونه با توجه با ۵۰ میلیارد توکنی که آزاد نشده نقدینگی بزرگی وارد مارکت بشه و وقتی زیاد دقت میکنی میبینی تمام این چند سال برنامه ریزی دقیقی انجام شده…غیر از این دوج کوین تا ارزان هست بخرید برنامه های زیادی داره و همین بس که بگم صاحب آمریکا یعنی ماسک …شاید بخندید ولی دنیا دست چند خانواده هست که یکی از آنها ایشون هستن
اي پروردگار بخشنده، مرا لايق بهترين ها بدان و لطف بى پايانت را در هر لحظه به من نشان بده.
حرف منه هولد💙
اولا كه به سكه نيست بعدشم ريپل نميتونه خارج از مقررات تايين شده سكه ازارد كنه و اينكه خيلياش كه هنوز آزاد نشده فروخته شده به شركت ها و بانك ها و موسسات و خيريه ها وغيره…
ريپل مستقيم با پول كار داره و كلا با ارزهاي ديگه متفاوته
و بازم اينكه فك كنم ٢٠ درصد توكن هاي ازاد شده به صرافي ميرن ( چند ماه پيش بود هيچيش به صرافي نرفت)
بيشترين صرافي دريافت كننده بيت اسميت هستش كه شريك تجاري خود شركت ريپله
دوست عزيز اگه ميخواي پولتو بياري تو كريپتو اول بيت كوين بعدش ريپل (ولي براي خودم اول ريپله)
سرمايه گذاري كن نه قمار مطمئن باش نتيجه ميگيري از اين شاخه به اون شاخه نپر و پله اي اضافه كن
كلمه هاي ولتت و به هيچ كس نده و چند جا بزار و رو همون كلمه ها كد بزارمثال: شماره ٥ و با ٩ جابه جا بنويس و موقع نياز ميدوني كه ٥ و ٩ بايد تغيير بدي.
كريپتو نوپاست و خيليارو تو دنيا شكه كرده
خوشحال باشين كه تو سال هاي اوليه با اين بازار آشنا شديم ( سال ١٣٩٩ اولين خريدم بود
هيچ كسي نميتونه دقيق بگه تا فلان موقع اين قيمته و به حرف هيچ كسي نه بخريد و نه بفروشيد
موفق باشيد
خوشبختانه ۶ ماه پیش این روزها رو پیش بینی کرده بودم و تا جایی که داشتم ریپل خریدم کاری هم بهش ندارم من به شخصه در آینده ۱۰۰ دلاری میبینم الان قفلی زدم روی دوج کوین تا قیمت مناسبی داره بخرم دارم ولی مشتی نیست خدا رو شکر