تحلیل تکنیکال و الگوهای صعودی

تایم فریم یک ماهه یک الگوی فنجان و دسته درست کرده ک معمولا حکایت از روند صعودی هستش، انشالله همین روزا استارت رو میزنه و هولدرها رو خوشحال میکنه

داداش این دسته بیل ودسته کلنگ رو بیخیال،فقط خرید در کف و اصلاح و صبر صبر صبر تا سود،تمام سبک معاملات،فاندامنتال،تکنیکال،تحلیل فقط بیراهه است کل گذشته رو نگاه کن خرید در زمان مناسب و فروش در زمان مناسب مساوی با سود.نمیخری نمیخری بعد از چند صد درصد رشد میخری بعد مینالی نمیشه که،کاری به جنابان تریدر ندارم که همشون جر خوردن ،با تو هولدرم عزیز هر روز که بهار نیست سه تا ارز معتبر انتخاب کن بعد منتظر بمون جلو دستای بیقرارت رو هم بگیر کار دستت نده.فرض مثال اگه ریپل ،استلار،کاردانو امسال می‌گرفتی الان با چند برابر شدن سرمایه خارج شده بودی البته این آسانی نیست باید صبر داشته باشی،الانم عجله نکن صبر کن فرصت خرید میده فقط کل سرمایه رو درگیر نکن.اتریوم و زیر شاخه‌ های اتریوم به احتمال زیاد از اول اسفند به بعد تا پایان سال میلادی رشد چند برابری خواهند داشت.

بله بله داداش ولی بهتره اول طرف مقابلت رو بشناسی بعد در موددش قضاوت کنی، اولا ک هیچوقت هیچ سرمایه داری همه تخم مرغهاشو تو ی سبد نمیزاره پس اگر فکر میکنی من همه سرمایه ام رو اتریوم خریدم و تو اوج خریدم سخت در اشتباهی گرچه ب نظر من قیمت الان اتریوم هنوزم برای ورود مناسبه، دوما قبل از رشد لایت کوین تو پیجش گفتم ک چ الگویی داره و چ اتفاقی قراره بیوفته، شما این چیزارو باید ب کسی بگی ک تازه کاره ن کسی ک چندساله تو این بازاره و گرد این بازار رو خورده

عزیز دل برادر من شما رو قضاوت نکردم من فقط چارت ارزهای معتبر رو بررسی میکنم در زمان مناسب و قیمت مناسب میخرم صبر میکنم در زمان وقیمت مناسب میفروشم سود حاصل از این معاملاتم در سال همیشه پنجاه تا صد درصد بیشتر از بازارهای سرمایه گذاری دیگه مثل مسکن،دلار،طلا بوده.من خودم قبلاً ترید طلا فارکس کار میکردم سرمایه زیادی از دست دادم ترید کریپو از فارکس خیلی بدتره چون به هیچ سبک معاملاتی پایبند نیست همش حدس و گمان واحتمالاته،هولد در بازار کریپو از همه به صرفه تره من در کنار هولد سه تا ارز نه بیشتر معاملات فیزیکی با سود شاید بگم میانگین ده میلیون در ماه هم نمیشه دارم ولی این به آرامش روانی و کنترل هیجان کمک می‌کنه که زمان خرید و فروش ارز مورد دلخواهم رو تقریباً درست در نظر بگیرم نتیجه هم عرض کردم از تمام سرمایه گذاری های فیزیکی دیگه بهتر بوده.